reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 30+

Magoo kiedyś miałam delikatne kreski ale później przychodziła @ i moje wyobrażenia legly w gruzach... Niestety tak czasami jest :-( może u ciebie szczęśliwie się okaże że to jednak ciąża ;-)

reklama
Edyta01 To z tymi kreskami tak samo jak u mnie, co z tego ze jest bladzioch jak @ przychodzi. Niestety są to ciaze biochemiczne. Kreska na teście powinna z dnia na dzień ciemniec-wtedy wiadomo ze beta hcg przyrasta

Magoo Ja bym Cię jednak namawiala do zrobienia bety. Na tak wczesnym etapie na usg i tak może nie być nic widać i lekarka z całą pewnością spyta czy-robiłaś betę...jeśli nie-to Ci ja zleci. I kolejny stres bo trzeba będzie czekać na kolejną wizytę.

Cześć dziewczyny. Niestety, nadal nie mam jasnej odpowiedzi - test wychodzi nadal "domyślny". A przecież wczoraj powinna być @. Wiem, czytałam, że wiele razy dziewczynom testy wychodziły pozytywne czasem wiele dni po spodziewanej @... Ach, już sama nie wiem, co o tym myśleć. W poprzednich ciążach test wychodził mi blady 1-2 dni przed terminem @ a potem już po prostu nie robiłam. A teraz sama zrobiłam sobie kuku. Mam wszystkie objawy ciąży - zmieniła mi się budowa - zniknęło wcięcie w talii, wstaję rano bez problemu, jestem na zmianę latająco - śpiąca, mam wilczy apetyt albo wcale, tempka nadal wysoko, piersi wrażliwe, nawet mdłości mi się pojawiły dzisiaj, choć nigdy wcześniej ich nie miałam. Tylko te testy.... We wtorek zrobię betę jeśli nic się nie zmieni i pojadę do mojej ginki. Niech radzi dalej, bo ja za głupia na to jestem... A może jednak ovulka była później? A może... i tak w kółko mi się we łbie kołacze. A na dodatek smęcę jak potłuczona. Przepraszam, Wy czekacie na swój czas a ja tu z takimi smętami wyjeżdżam. Ale nie bardzo mam z kim pogadać, nawet mój mąż się już wkurza i ma mnie dosyć...

Dziewczyny, nie gniewajcie się, ale ja spadam...
Właśnie zaczęło mi sie plamienie - każda z Was, która to przeszła, wie, co to znaczy. A ja, cóż, też wiem. Nie będę dalej dołować, chyba odpuszczę już i tyle...
Życzę Wam powodzenia i trzymajcie się.

Magoo Ja dlatego dmucham na zimne, testy,beta i duphaston-za wiele razy to przeszłam. Może jeszcze nie wszystko stracone... moja kuzynka też miała taka sytuacje, pojechała na izbę przyjęć do szpitala,powiedziała ze testy ciążowe są pozytywne i została przyjęta na oddział,dostawala tam leki na podtrzymanie. Magoo trzymam kciuki oby Twoja kruszynka jednak została z Toba...jednak musialabys mieć w domu dupka lub luteine....i sprobowac pomoc kruszynce

Ja np w ostatniej ciąży miałam krwawienie, myślałam że to @ a co się później okazało byłam w ciąży także nie każde krwawienie jest groźne, mój synus się utrzymał :-) a teraz biega po domku ;-)

Edytka Wlasnie :) magoo to jest to...nie kazde plamienie i krwawienie jest "tym" jednak każde sygnalizuje ze coś się dzieje z kruszynka i trzeba jej pomoc. Walcz kobietko :*

Edytka Wlasnie :) magoo to jest to...nie kazde plamienie i krwawienie jest "tym" jednak każde sygnalizuje ze coś się dzieje z kruszynka i trzeba jej pomoc. Walcz kobietko :*

U mnie było krwawienie w terminie @ trwało 7 dni, po kolejnym miesiącu miałam tylko plamienie a później się okazało że jestem już 9,10 tyg ciąży ;-)

reklama
Do góry