reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

reklama
Witam Was. U mnie nici beda z tego cyklu-wczoraj dostałam zapalenia macicy a nie mam żadnej infekcji.lekarz jest zdziwiony ze bol był tak silny A macicy się dotknąć nie dalo,a kompletnie nie ma się do czego przyczepić. Jadę na antybiotyku i tramadolu bo z bólu ściany bym gryzla. Wybrał mi najlepszą opcję leczenia która mogę przyjmować przy problemach hematologicznych i jeśli potencjalnie bym była w ciąży. Myślę ze dobrze wybrał i muszę mu zaufać.

Airfix - masakra... w wiesz skąd takie paskudztwo? jakiś posiew zrobili czy coś? trzymam kciuki, żeby sie to szybko skończyło. Ściskam mocno

Hej czy mozna sie przylaczyc ?

Jestem mama trojki dzieci ,mam prawie 32 lata ,od dlugiego czasu staram sie o czwarte dzieciatko ale naraie nie wychodzi,mam podejrzenie pcos ,od nowego cyklu bede sie wspomagac niepokalankiem

Hej dziewczyny! Chcialabym dolaczyc do was, bo czuje ze tu znajde zrozumienie:)) Mam 30 lat i nie mam jeszcze dziecka... ale bardzo bym chciala, juz od dawna myslalam o dziecku ale moj maz ciagle chcial czekac na cos...az w koncu wszyscy jego koledzy albo juz maja dzieci albo sa w ciazy no i on teraz sie zorientowal ze jednak robimy, eh z facetami gorzej jak z dziecmi;)
Jestem po poronieniu w kwietniu- to byla moja 1 ciaza, od tego cyklu zaczelismy starania znowu, jestem juz po owulacji i czekam do terminu @. Bardzo sie boje, z jednej stromy chcialabym byc juz w ciazy a z drugiej boje sie bardzo, ze sytuacja sie powtorzy, dla mnie poronienie to byla trauma, ktorej nikomu nie zycze:( No ale mam nadzieje, ze sie w koncu uda.

Troche nieswojo sie czuje, jak jakis dinozaur, ze dziewczyny 30stki juz maja dzieci a ja nie:(((

Witaj migduch teraz duzo osob decyduje sie na pozne macierzynstwo wiec to nic dziwnego ;-) fajnie ze zaczeliscie staranka ,mam nadzieje ze szybko sie wam uda...przykro mi ze na poczatku drogi spotkalo cie to straszne doswiadczenie :-( tez poronienie mam za soba i wiem co czujesz ,glowa do gory ;-)

Ostatnia edycja:
Witam nowe staraczki!
Migduch nie przejmuj się ja urodziłam synka w swoje 30 urodziny. Więc wszystko przed Tobą.
Airfix Ty to masz pod górkę z tymi staraniami. Współczuje Ci tego zapalenia. Oby już było tylko lepiej.Ja w tym cyklu współżyłam tylko 12 dc a 15 dnia miałam prawdopodobnie owulkę wiec zobaczymy 21 września.

Magoo Posiewu nie robili bo to nie zapalenie typu bakteryjnego ani grzybicze . Sluzowka jest piękna,gladka w środku, nie ma sie do czego przyczepić. Nie wiadomo skąd to sie wzięło,ale ja podejrzewam dzwiganie i marzniecie w nocy.

Migduch Witaj tutaj :)

Kacha10 U mnie to wiecznie jak nie urok to .... już dość mam i zastanawiam się co jeszcze...może mi dziecko nie pisane i tyle.

reklama
U mnie to wiecznie jak nie urok to .... już dość mam i zastanawiam się co jeszcze...może mi dziecko nie pisane i tyle.

Tez tak mowilam ,jak 2 lata staralam sie o najmlodszego ,wiesz czasami trzeba poczekac ,im dluzej sie o cos staramy tym pozniej bardziej to doceniamy...wiem ze jest coraz ciezej z miesiaca na miesiac kiedy to zamiast dwoch upragnionych kresek,pokazuje sie ta jedna krecha bijaca po oczach ,tez mam chwile zwatpienia czy zalamania,Wiem ze jestem w innej sytuacji ,bo mam juz dzieci ,ale pragnienie kolejnego jest tak ogromne ze nie moge sobie z tym poradzic :-(

Do góry