reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

reklama
Ja powinnam testować jakos w niedziele czy poniedziałek. Oczywiście pewnie sie nie doczekam i bede juz wczesniej testować. Póki co miałam przedwczoraj cień cienia ale wczoraj jedna krecha i beta negatywna. Ale jeszcze jest nadzieja! Termin ostateczny @ to wtorek.

Martyska Te dni po owulacji to idą jakby chciały a nie mogły. Niemiłosiernie sie to dłuży. Mi sie okres spoźnił 2 dni i oto jest dzis hehe

Martyska no niestety dni do testowania dłuza się niemiłosiernie

Berta to trzymam kciuki za test &&&

Airfix chyba nie muszę pisać jak mi przykro :-(

A my postanowiliśmy wyjechać na wakacje, hotel zarezerwowany więc nie ma już odwrotu, odstresujemy się,i może się uda... dzieciaki też odpoczna ;-)

Edytka mi tez by sie przydał odpoczynek....obiecałam synkowi ze pojedziemy nad morze w tym roku, oczywiscie sami bo maz pracuje.
Jakoś dziwnie jestem spokojna w tym roku o te starania, nawet testów mi sie nie chce robic. Chyba juz wyluzowałam całkiem

Edytka mi tez by sie przydał odpoczynek....obiecałam synkowi ze pojedziemy nad morze w tym roku, oczywiscie sami bo maz pracuje.
Jakoś dziwnie jestem spokojna w tym roku o te starania, nawet testów mi sie nie chce robic. Chyba juz wyluzowałam całkiem
My też mieliśmy lecieć gdzieś bo zawsze w maju latamy ale zaczęliśmy się starać więc pewnie wakacje odpadna chyba że się nie uda teraz to polecimy...boję się bardziej że zajde a skończy się jak zwykle[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

No ja teraz też już się nie spinam bo widzę że i tak nic nie wychodzi, jeśli do końca roku sie nie uda to odpuszczę

Kurczę dziś mam 10dpo A temperatura rowniutko 36.8 cały czas po owulacji...więc chyba nic z tego w tym cyklu[emoji53]

Ale to ładna temperatura.. Jest nadzieja! O której godz sprawdzasz?

Ja miałam ok 37 cały czas w tym cyklu ale brałam 2x2 dupka wiec mysle ze to tez zwiększało temp, bo w cyklach bez dupka mam po owu ok 36,7.
Teraz mi spadła po skończeniu dupka wlasnie do 36,67 i sie zastanawiam czy to spadek na @ (dzisiaj powinna byc) czy to moj naturalny poziom progesteronowy temp bez dupka.
Czekam.

reklama
Ale to ładna temperatura.. Jest nadzieja! O której godz sprawdzasz?

Ja miałam ok 37 cały czas w tym cyklu ale brałam 2x2 dupka wiec mysle ze to tez zwiększało temp, bo w cyklach bez dupka mam po owu ok 36,7.
Teraz mi spadła po skończeniu dupka wlasnie do 36,67 i sie zastanawiam czy to spadek na @ (dzisiaj powinna byc) czy to moj naturalny poziom progesteronowy temp bez dupka.
Czekam.
Biorę dupka 1×1 i sprawdzam temp ok 7:30...wcześniej miałam nawet i 37 ale strasznie skakala i bez dupka wtedy...

Do góry