reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Airfix będę wszystkiego próbować ;-)
A jak tam u ciebie? Też masz problem z progesteronem?

reklama
Edytka Ja też mam niski, teraz mi wyszła niedomoga cialka żółtego, zmieniłam lekarza,a on mówi ze jest ok...no gdzie nie idziesz to olewka. Ale oczywiście nie omieszka zaproponować badań za 1500zl ..sonohsg ta cała drożność. Mam namiary na kolejną lekarke ale pojadę dopiero w ciąży bo mam dość naciagania. Jak będę chciała leki jakieś to pójdę do tego na NFZ wypisze wszystko

Edytka Ja też mam niski, teraz mi wyszła niedomoga cialka żółtego, zmieniłam lekarza,a on mówi ze jest ok...no gdzie nie idziesz to olewka. Ale oczywiście nie omieszka zaproponować badań za 1500zl ..sonohsg ta cała drożność. Mam namiary na kolejną lekarke ale pojadę dopiero w ciąży bo mam dość naciagania. Jak będę chciała leki jakieś to pójdę do tego na NFZ wypisze wszystko

A jeśli jest niedomoga ciałka żółtego to wystarczy brać progesteron? Czy trzeba brać coś innego? Jejku to widzę że mamy podobne problemy :-/ chociaż dobrze ze lekarz przypisuje ci wszystko czego chcesz, tu to jest jakaś masakra, GP powiedziała że ona nie jest przeszkolona do wystawiania recept na hormony i przepisać nie może, ci lekarze nic nie mogą jedynie w Google zaglądają aby sprawdzić co człowiekowi dolega [emoji44]

Edytka Teoretycznie powinien pomóc duphaston lub luteina w drugiej fazie. Są też zastrzyki z progestetonem ale ja i tak nie mogę iść robić. To ostatecznosc .

Edytka Teoretycznie powinien pomóc duphaston lub luteina w drugiej fazie. Są też zastrzyki z progestetonem ale ja i tak nie mogę iść robić. To ostatecznosc .

Czyli wszystko jest na najlepszej drodze że w końcu ci się uda :-) ja ci kibicuje i mam nadzieję że doczekać się maleństwa bo z tego co kojarzę to też długo się starasz. Ja dzisiaj kupię ta herbatkę miętowa bo czytałam że ważne jest aby pić ja w pierwszej fazie dwa razy dziennie i parzyć przez 10 minut.

Edytka My już 4,5r... Ale u mnie nerwy,stres ciągle. Teraz jest lepiej. No i te problemy hematologiczne. Ten progesteron niski, rezerwa obniżona i nie ma na kogo liczyć. Za wizyty po 200zl kasuja i nic z tego.

Edytka My już 4,5r... Ale u mnie nerwy,stres ciągle. Teraz jest lepiej. No i te problemy hematologiczne. Ten progesteron niski, rezerwa obniżona i nie ma na kogo liczyć. Za wizyty po 200zl kasuja i nic z tego.

No my 4 lata i też nic z tego. To jest tak frustrujące i przygnebiajace że powoli mam wszystkiego dość

reklama
Dziewczyny ale wy nie możecie zajść czy tak jak ja ronicie?[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mogę zajsc, chociaż dwa razy miałam delikatna kreskę na teście ale nie wiem czy to błąd testu czy rzeczywiście to był początek ciazy, ale później przychodziła @.

A ty wiesz dlaczego dochodzi do poronienia? Ja kiedyś czytałam że grzyby lub pasożyty mogą być przyczyną, jak znajdę ten artykuł to go wkleje.

Do góry