reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
A jaki masz progesteron? Dużo za niski? A może duphaston pobierz? W każdym cyklu od 16 dc 10 tabletek.....
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
W 20 dc wyszedł mi 17 nmol/l a napisane jest ze powinno być więcej jak 30
Ile dni po owulacji robiłaś? Progesteron 7-8dpo sie robi....inaczej jest niski. Bo to skok jest największy kilka dni po owulacji, a po samej owulacji jest wzrost tylko co by pecherzyk pękł. Jak sie nazywa ten w żelu progesteron?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Martyska30
Fanka BB :)
Ja badalam w szpitalu 20 dc i mialam progesteron 5 przy normach 2-16...W tamtym cyklu pecherzyk mi nie pękł i stwierdzili że pewnie dlatego niski. ..teraz w tym cyklu się staraliśmy pierwszy raz od pół roku czyli ostatniego poronienia i mam brać duphaston od 16 dnia cyklu...A owu miałam 14 dc...Ciężko określić ile dni po ovu byłam, bo raz cykl mam 32 dniowy a następnym razem tylko 22 dniowy. A żel kupiłam taki jak na zdjęciu.
Ten cykl trwał 27 dni więc już byłam po ovu jeśli wogole ona była
756344[/ATTACH]
Edyta Jesli była owulacja to faktycznie trochę niski progesteron, a jesli jej nie było to w porządku. A normę masz od 30 wzwyż ze powinno byc? Bo w Pl jeszcze inne te normy....bodajże od 9-25,a ja mam 12-13 i lekarz mówił ze jest dobry:/ no bardzo. Wiec kupuje sama Duphaston, a jak sie upre to receptę mam, wystarczy skłamać trochę ze sie ma plamienia przed okresem. Zreszta lekarz na NFZ tu taki ze jemu to rybka co kto chce. Trzeba sobie radzić hihi
Martyska30
A może powtórz w następnym cyklu sam progesteron w 20 dc...
reklama
anulka_p
Hej. [emoji4] Witam i chętnie się do was przyłącze. 30 lat kończę w czerwcu, ale myślę, że i taką gówniarę przyjmiecie. Jestem już mamą. Mój synek w lipcu kończy 3 lata i zdecydowaliśmy z mężem, że już czas na kolejne. [emoji4] Starania zaczynamy od lipca lub sierpnia, bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki, ale już chciałam się przywitać i poznać współstaraczki. [emoji4]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom