nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Mi endokrynolog zlecił trochę hormonalnych badań do zrobienia w 3-5dc, bo już prawie rok starań o dziecko za nami, a ostatnio zdiagnozował mi Hashimoto i IO.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok. Dzięki za odpowiedź.W 3dc niski jest ok, jak się mieści w widełkach to wydaje mi się że jest w porządku
No ja też mam hahsimoto i niedoczynność to moje drugie poronienie ale na szczęście nam.dwojke w domu. Jak myślicie jak beta 6.9 to kiedy bedxie krwawienie jak będzie zero? Czy wcześniejMi endokrynolog zlecił trochę hormonalnych badań do zrobienia w 3-5dc, bo już prawie rok starań o dziecko za nami, a ostatnio zdiagnozował mi Hashimoto i IO.
Ja miałam rano betę 8, a wieczorem już krwawiłam.No ja też mam hahsimoto i niedoczynność to moje drugie poronienie ale na szczęście nam.dwojke w domu. Jak myślicie jak beta 6.9 to kiedy bedxie krwawienie jak będzie zero? Czy wcześniej
Super! Powodzenia, nudnej ciążyDziewczyny kochane, ja się z wami żegnam. Ginekolog potwierdził przed chwilą ciążę. Wszystkim Wam życzę, żebyście doczekały się swojego ukochanego dzidziusia. Bądźcie dzielne i nie poddawajcie się. Ściskam mocno.
Dziewczyny kochane, ja się z wami żegnam. Ginekolog potwierdził przed chwilą ciążę. Wszystkim Wam życzę, żebyście doczekały się swojego ukochanego dzidziusia. Bądźcie dzielne i nie poddawajcie się. Ściskam mocno.
super super! Gratulacje!Dziewczyny kochane, ja się z wami żegnam. Ginekolog potwierdził przed chwilą ciążę. Wszystkim Wam życzę, żebyście doczekały się swojego ukochanego dzidziusia. Bądźcie dzielne i nie poddawajcie się. Ściskam mocno.
gratulacje! Powodzenia :-)Dziewczyny kochane, ja się z wami żegnam. Ginekolog potwierdził przed chwilą ciążę. Wszystkim Wam życzę, żebyście doczekały się swojego ukochanego dzidziusia. Bądźcie dzielne i nie poddawajcie się. Ściskam mocno.
No jest tutaj cały przekrój od hormonów, przez genetykę po trochę immunologii. Za wszystkie te badania zapłaciłam kupę kasy więc jak Ci je zrobią na NFZ od ręki to tylko się cieszyć :-).@lady_in_blue , co uważasz na temat takich badań na początek wizyty w poradni?