reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

a jaka jednostka i jakie masz widełki podane?
Wstawiam zrzut . Nie wiem czy przy staraniach to dobrze że jest tak na dolnej granicy
IMG_20230104_154256.jpg

reklama
Wstawiam zrzut . Nie wiem czy przy staraniach to dobrze że jest tak na dolnej granicyZobacz załącznik 1481342
ja miałam miesiąc temu w 3dc 4,760 też ta jednostka, przy normach 3,900-17,300 i mi gin powiedziała, że piękna, ale, że jako że ja biorę leki na zbicie, to kazała zmniejszyć dawkę o połowę, żeby nie przedobrzyć. Więc jeżeli Ty też zbijasz, to na pewno by dobrze było skonsultować dawkę z lekarzem

ja miałam miesiąc temu w 3dc 4,760 też ta jednostka, przy normach 3,900-17,300 i mi gin powiedziała, że piękna, ale, że jako że ja biorę leki na zbicie, to kazała zmniejszyć dawkę o połowę, żeby nie przedobrzyć. Więc jeżeli Ty też zbijasz, to na pewno by dobrze było skonsultować dawkę z lekarzem
Nie , ja nie biore żadnych leków :) chcielibyśmy sprawdzić z moim ginem czy hormony mam już unormowane po ciąży

Nie , ja nie biore żadnych leków :) chcielibyśmy sprawdzić z moim ginem czy hormony mam już unormowane po ciąży
no to jak to bez zbijania, to szacun 😯 większość ma problem w drugą stronę :) niestety nie wiem, jakie skutki może mieć za niska prolaktyna ani czy Twoją już tak można oceniać, ale pewnie zaraz ktoś mądry się tu wypowie

Dziewczyny mam quick question: ile czekałyście na wynik histopato? Bo dzisiaj dzwoniłam do szpitala i mojego dalej nie ma, a w niedzielę będzie miesiąc od mojej operacji

reklama
Pytanko mam: dostałam wyniki AMH i wynik jest 67,73 pmol/l a norma dla mojego wieku jest 4,11 - 58,0. Czy to bardzo źle? Z tego co czytałam to przy PCOSie podwyższony wynik jest normalny, ale nie wiem.

Druga sprawa: czy lekarz zdecyduje się na prowadzenie stymulacji owulacji bez badania nasienia partnera? Bo mój chłop zaplanował sobie, że pójdzie pod koniec nowego tygodnia na badania a w środę mamy umówioną wizytę u gin od leczenia niepłodności. I trochę się boję, że odeśle mnie z kwitkiem.

Do góry