Mrufka@@1
Fanka BB :)
Wstawiam zrzut . Nie wiem czy przy staraniach to dobrze że jest tak na dolnej granicya jaka jednostka i jakie masz widełki podane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstawiam zrzut . Nie wiem czy przy staraniach to dobrze że jest tak na dolnej granicya jaka jednostka i jakie masz widełki podane?
ja miałam miesiąc temu w 3dc 4,760 też ta jednostka, przy normach 3,900-17,300 i mi gin powiedziała, że piękna, ale, że jako że ja biorę leki na zbicie, to kazała zmniejszyć dawkę o połowę, żeby nie przedobrzyć. Więc jeżeli Ty też zbijasz, to na pewno by dobrze było skonsultować dawkę z lekarzemWstawiam zrzut . Nie wiem czy przy staraniach to dobrze że jest tak na dolnej granicyZobacz załącznik 1481342
Nie , ja nie biore żadnych leków chcielibyśmy sprawdzić z moim ginem czy hormony mam już unormowane po ciążyja miałam miesiąc temu w 3dc 4,760 też ta jednostka, przy normach 3,900-17,300 i mi gin powiedziała, że piękna, ale, że jako że ja biorę leki na zbicie, to kazała zmniejszyć dawkę o połowę, żeby nie przedobrzyć. Więc jeżeli Ty też zbijasz, to na pewno by dobrze było skonsultować dawkę z lekarzem
no to jak to bez zbijania, to szacun większość ma problem w drugą stronę niestety nie wiem, jakie skutki może mieć za niska prolaktyna ani czy Twoją już tak można oceniać, ale pewnie zaraz ktoś mądry się tu wypowieNie , ja nie biore żadnych leków chcielibyśmy sprawdzić z moim ginem czy hormony mam już unormowane po ciąży
Ja mam zawsze prolaktyne ok 4-8 i wg każdego lekarza to bardzo dobry wynik.Wstawiam zrzut . Nie wiem czy przy staraniach to dobrze że jest tak na dolnej granicyZobacz załącznik 1481342
Mialam po ok 4 tygodniach, po drodze byly swieta. U ciebie tak samo wiec pewnie wydłuża się przez to.Dziewczyny mam quick question: ile czekałyście na wynik histopato? Bo dzisiaj dzwoniłam do szpitala i mojego dalej nie ma, a w niedzielę będzie miesiąc od mojej operacji
Po łyżeczkowaniu po 4 tygodniach, po histero też po 4. Innych zabiegów nie miałam.Dziewczyny mam quick question: ile czekałyście na wynik histopato? Bo dzisiaj dzwoniłam do szpitala i mojego dalej nie ma, a w niedzielę będzie miesiąc od mojej operacji