reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

a jaka jednostka i jakie masz widełki podane?
Wstawiam zrzut . Nie wiem czy przy staraniach to dobrze że jest tak na dolnej granicy
IMG_20230104_154256.jpg

reklama
Wstawiam zrzut . Nie wiem czy przy staraniach to dobrze że jest tak na dolnej granicyZobacz załącznik 1481342
ja miałam miesiąc temu w 3dc 4,760 też ta jednostka, przy normach 3,900-17,300 i mi gin powiedziała, że piękna, ale, że jako że ja biorę leki na zbicie, to kazała zmniejszyć dawkę o połowę, żeby nie przedobrzyć. Więc jeżeli Ty też zbijasz, to na pewno by dobrze było skonsultować dawkę z lekarzem

ja miałam miesiąc temu w 3dc 4,760 też ta jednostka, przy normach 3,900-17,300 i mi gin powiedziała, że piękna, ale, że jako że ja biorę leki na zbicie, to kazała zmniejszyć dawkę o połowę, żeby nie przedobrzyć. Więc jeżeli Ty też zbijasz, to na pewno by dobrze było skonsultować dawkę z lekarzem
Nie , ja nie biore żadnych leków :) chcielibyśmy sprawdzić z moim ginem czy hormony mam już unormowane po ciąży

Nie , ja nie biore żadnych leków :) chcielibyśmy sprawdzić z moim ginem czy hormony mam już unormowane po ciąży
no to jak to bez zbijania, to szacun 😯 większość ma problem w drugą stronę :) niestety nie wiem, jakie skutki może mieć za niska prolaktyna ani czy Twoją już tak można oceniać, ale pewnie zaraz ktoś mądry się tu wypowie

Dziewczyny mam quick question: ile czekałyście na wynik histopato? Bo dzisiaj dzwoniłam do szpitala i mojego dalej nie ma, a w niedzielę będzie miesiąc od mojej operacji

reklama
Pytanko mam: dostałam wyniki AMH i wynik jest 67,73 pmol/l a norma dla mojego wieku jest 4,11 - 58,0. Czy to bardzo źle? Z tego co czytałam to przy PCOSie podwyższony wynik jest normalny, ale nie wiem.

Druga sprawa: czy lekarz zdecyduje się na prowadzenie stymulacji owulacji bez badania nasienia partnera? Bo mój chłop zaplanował sobie, że pójdzie pod koniec nowego tygodnia na badania a w środę mamy umówioną wizytę u gin od leczenia niepłodności. I trochę się boję, że odeśle mnie z kwitkiem.

Do góry