reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

W ogóle powiem Wam, że nowe obowiązki w robocie mnie dojeżdżają. Wszystko nowe, a ja czuję się jak tuman bo nicc nie umiem🤦‍♀️
Dramat.
Ale może zajęta pracą zajdę z odpuszczenia😂😂😂
Chociaż dziś 3 dpo a ja zero pryszczy wiec chyba nic z tego
za dwa miesiące będziesz już biegła w nowych obowiązkach :) dużo na Ciebie spadło?

reklama
reklama
Ciekawe skąd się ten estradiol bierze 😱
I ciekawe co Ci na to lekarz powie
nie mam pojęcia, byłam grzeczna :( jutro idę jeszcze na badania z tego co rozumiem związane z pracą nadnerczy. Powtórzę ten estradiol też w tym drugim labie, trudno, pewnie pieniądze w błoto, ale będę spokojniejsza. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to to, że zaczęłam suplementowac witaminę E, ale z tego co czytałam, to przy za wysokim estradiolu ona powinna go zmniejszac

Martwię się, bo gin powiązała wstępnie cienkie endometrium z za wysokim estradiolem. Jeżeli tak by było, to przy jeszcze wyższym ciężko mi pewnie będzie mieć teraz lepsze w tym cyklu. Dupaaaaaaaaa. Mam tylko nadzieję, ze mi nie odwołają wizyty we wtorek

Do góry