reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

W ogóle powiem Wam, że nowe obowiązki w robocie mnie dojeżdżają. Wszystko nowe, a ja czuję się jak tuman bo nicc nie umiem🤦‍♀️
Dramat.
Ale może zajęta pracą zajdę z odpuszczenia😂😂😂
Chociaż dziś 3 dpo a ja zero pryszczy wiec chyba nic z tego
za dwa miesiące będziesz już biegła w nowych obowiązkach :) dużo na Ciebie spadło?

reklama
reklama
Ciekawe skąd się ten estradiol bierze 😱
I ciekawe co Ci na to lekarz powie
nie mam pojęcia, byłam grzeczna :( jutro idę jeszcze na badania z tego co rozumiem związane z pracą nadnerczy. Powtórzę ten estradiol też w tym drugim labie, trudno, pewnie pieniądze w błoto, ale będę spokojniejsza. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to to, że zaczęłam suplementowac witaminę E, ale z tego co czytałam, to przy za wysokim estradiolu ona powinna go zmniejszac

Martwię się, bo gin powiązała wstępnie cienkie endometrium z za wysokim estradiolem. Jeżeli tak by było, to przy jeszcze wyższym ciężko mi pewnie będzie mieć teraz lepsze w tym cyklu. Dupaaaaaaaaa. Mam tylko nadzieję, ze mi nie odwołają wizyty we wtorek

Do góry