Zazuu
Fanka BB :)
Czymaj kciuki ale się nie napalajmy, bo potem w styczniu mnie już nawet dobry psychiatra nie uratuje
Trzymam wszystko co mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czymaj kciuki ale się nie napalajmy, bo potem w styczniu mnie już nawet dobry psychiatra nie uratuje
Ja też 2 lata temu myślałam, ze to nie na moje nerwy. Cóż, jaki mam wybórWy się tu śmiejecie ze swoich kilkuletnich starań, a ja Was podziwiam. Nie wiem czy to na moje nerwy.
Z całego serca Wam życzę żeby się jak najszybciej udało.
Nie, pisałam do Pasnika i dał nowe zalecenia do ivf ale nie kazał robić innych badań, natomiast ten gin uważa, ze do pierwszego transferu poszedłby bez zaleceń jeśli okaże się, ze komórki nk w macicy będą ok. No i dziś mam jeszcze rezonans żeby zobaczyć endometriozę.To w nowy rok wchodzisz na pełnej nic z immuno nie będziesz już robić dodatkowo? Stymulacja będzie do naturalnych starań czy już do ivf? Liche te wyniki krwi, ciekawe czemu tak to stoi w miejscu
Jeżu, co tak długo?!
ej, rozcinali mi macicę i zszywali od nowaTo w nowy rok wchodzisz na pełnej nic z immuno nie będziesz już robić dodatkowo? Stymulacja będzie do naturalnych starań czy już do ivf? Liche te wyniki krwi, ciekawe czemu tak to stoi w miejscu
Jeżu, co tak długo?!
Ja tez raczej daje sobie 3 cykle naturalne i w międzyczasie pójdziemy do kliniki uwazam tak jak Ty, naturalnie już nie ma szans ani czasu.Nie, pisałam do Pasnika i dał nowe zalecenia do ivf ale nie kazał robić innych badań, natomiast ten gin uważa, ze do pierwszego transferu poszedłby bez zaleceń jeśli okaże się, ze komórki nk w macicy będą ok. No i dziś mam jeszcze rezonans żeby zobaczyć endometriozę.
Tak, stymulacja do ivf, naturalnie już nie ma co
wyczyścili Cię tam jak należy??ej, rozcinali mi macicę i zszywali od nowa
nie mieli co czyścić, mieli mi tylko zaszyć niezrośniętą dziurę. Oby to pomogłoJa tez raczej daje sobie 3 cykle naturalne i w międzyczasie pójdziemy do kliniki uwazam tak jak Ty, naturalnie już nie ma szans ani czasu.
wyczyścili Cię tam jak należy??
Ok. Także nic nie pozostaje jak łudzenie się że może się udało jednak. Trzeba czekaćOwulacji mogło nie być, mogła się przesunąć, może być tak że nie wyłapałaś piku testami. Ciężko powiedzieć.
Ah, ok, myślałam, ze tam dodatkowo Ci się jakieś syfki zbierały i trzeba to oczyścić najpierwnie mieli co czyścić, mieli mi tylko zaszyć niezrośniętą dziurę. Oby to pomogło
nie tam się śluz zbierał, dlatego 7, 8 dc plamiłam, bo już zaczynał się śluz płodny i wymywał resztki okresu, które zalegały w niszy, a potem zbierał się tam śluz płodny i powoli stamtąd się wymywał i najprawdopodobniej wymywał też ciążę (w lekkim uproszczeniu )Ah, ok, myślałam, ze tam dodatkowo Ci się jakieś syfki zbierały i trzeba to oczyścić najpierw