reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
To w nowy rok wchodzisz na pełnej 😀 nic z immuno nie będziesz już robić dodatkowo? Stymulacja będzie do naturalnych starań czy już do ivf? Liche te wyniki krwi, ciekawe czemu tak to stoi w miejscu 🤔🤔

Jeżu, co tak długo?! 😳
Nie, pisałam do Pasnika i dał nowe zalecenia do ivf ale nie kazał robić innych badań, natomiast ten gin uważa, ze do pierwszego transferu poszedłby bez zaleceń jeśli okaże się, ze komórki nk w macicy będą ok. No i dziś mam jeszcze rezonans żeby zobaczyć endometriozę.
Tak, stymulacja do ivf, naturalnie już nie ma co

Nie, pisałam do Pasnika i dał nowe zalecenia do ivf ale nie kazał robić innych badań, natomiast ten gin uważa, ze do pierwszego transferu poszedłby bez zaleceń jeśli okaże się, ze komórki nk w macicy będą ok. No i dziś mam jeszcze rezonans żeby zobaczyć endometriozę.
Tak, stymulacja do ivf, naturalnie już nie ma co
Ja tez raczej daje sobie 3 cykle naturalne i w międzyczasie pójdziemy do kliniki :) uwazam tak jak Ty, naturalnie już nie ma szans ani czasu.
ej, rozcinali mi macicę i zszywali od nowa 😂
😞😞😞 wyczyścili Cię tam jak należy??

Ah, ok, myślałam, ze tam dodatkowo Ci się jakieś syfki zbierały i trzeba to oczyścić najpierw :)
nie tam się śluz zbierał, dlatego 7, 8 dc plamiłam, bo już zaczynał się śluz płodny i wymywał resztki okresu, które zalegały w niszy, a potem zbierał się tam śluz płodny i powoli stamtąd się wymywał i najprawdopodobniej wymywał też ciążę (w lekkim uproszczeniu 😂)

reklama
Wzrósł jeszcze ten podły estradiol 😭 poprzednio w 3dc był 145 albo 146 😭 w 7dpo był 164
Ale prolaktynka jak po dostinexie poleciała ślicznie

Załączniki

• 036bbb96-4985-4657-ad36-b309fb5138f2.jpeg
    036bbb96-4985-4657-ad36-b309fb5138f2.jpeg
    24,7 KB · Wyświetleń: 48
Do góry