reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
To w nowy rok wchodzisz na pełnej 😀 nic z immuno nie będziesz już robić dodatkowo? Stymulacja będzie do naturalnych starań czy już do ivf? Liche te wyniki krwi, ciekawe czemu tak to stoi w miejscu 🤔🤔

Jeżu, co tak długo?! 😳
Nie, pisałam do Pasnika i dał nowe zalecenia do ivf ale nie kazał robić innych badań, natomiast ten gin uważa, ze do pierwszego transferu poszedłby bez zaleceń jeśli okaże się, ze komórki nk w macicy będą ok. No i dziś mam jeszcze rezonans żeby zobaczyć endometriozę.
Tak, stymulacja do ivf, naturalnie już nie ma co

Nie, pisałam do Pasnika i dał nowe zalecenia do ivf ale nie kazał robić innych badań, natomiast ten gin uważa, ze do pierwszego transferu poszedłby bez zaleceń jeśli okaże się, ze komórki nk w macicy będą ok. No i dziś mam jeszcze rezonans żeby zobaczyć endometriozę.
Tak, stymulacja do ivf, naturalnie już nie ma co
Ja tez raczej daje sobie 3 cykle naturalne i w międzyczasie pójdziemy do kliniki :) uwazam tak jak Ty, naturalnie już nie ma szans ani czasu.
ej, rozcinali mi macicę i zszywali od nowa 😂
😞😞😞 wyczyścili Cię tam jak należy??

Ah, ok, myślałam, ze tam dodatkowo Ci się jakieś syfki zbierały i trzeba to oczyścić najpierw :)
nie tam się śluz zbierał, dlatego 7, 8 dc plamiłam, bo już zaczynał się śluz płodny i wymywał resztki okresu, które zalegały w niszy, a potem zbierał się tam śluz płodny i powoli stamtąd się wymywał i najprawdopodobniej wymywał też ciążę (w lekkim uproszczeniu 😂)

reklama
Wzrósł jeszcze ten podły estradiol 😭 poprzednio w 3dc był 145 albo 146 😭 w 7dpo był 164
Ale prolaktynka jak po dostinexie poleciała ślicznie

Załączniki

• 036bbb96-4985-4657-ad36-b309fb5138f2.jpeg
    036bbb96-4985-4657-ad36-b309fb5138f2.jpeg
    24,7 KB · Wyświetleń: 52
Do góry