reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
29 z hakiem, więc zleciało mocno. A mam jeszcze cztery tabletki, dobrze że mam wizytę u gin w dniu, w którym mam wziąć następna, bo w sumie nie wiem czy jak już spadło, to czy dalej mam brać.
To tylko mi nie chce nic spaść 🤣🤣
Może dać Ci dawkę przypominająca. Mi lekarka tez mówiła że nie odstawia się z dnia na dzień tylko stopniowo.

nie tam się śluz zbierał, dlatego 7, 8 dc plamiłam, bo już zaczynał się śluz płodny i wymywał resztki okresu, które zalegały w niszy, a potem zbierał się tam śluz płodny i powoli stamtąd się wymywał i najprawdopodobniej wymywał też ciążę (w lekkim uproszczeniu 😂)
To dobrze, ze zaszyli co trzeba i teraz niech się dzidziol rozgaszcza 🥰

Dziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała do czynienia z mięśniakami?
Ja mam prawdopodobnie mięśniaka , tak w lipcu usłyszałam i usłyszałam też żeby się nie przejmować ale w tym cyklu mój okres trwał 12 dni . Wizytę u mojego gina mam dopiero 28 grudnia i zobaczymy co tam się dzieje

Ja mam prawdopodobnie mięśniaka , tak w lipcu usłyszałam i usłyszałam też żeby się nie przejmować ale w tym cyklu mój okres trwał 12 dni . Wizytę u mojego gina mam dopiero 28 grudnia i zobaczymy co tam się dzieje
A jak duzy jest u Ciebie? Mi niby też powiedziała żeby się nie przejmować, ale jakoś niespecjalnie czuje się uspokojona.

A jak duzy jest u Ciebie? Mi niby też powiedziała żeby się nie przejmować, ale jakoś niespecjalnie czuje się uspokojona.
Nie podał mi wymiarów , ja wtedy byłam na wizycie po połogu i chciałam wiedzieć czy już wszystko działa więc jakoś olałam info o mięśniaku. Ale ten okres mnie zaniepokoił , teraz też mam jakieś dziwne uczucie w podbrzuszu czuję się jakaś pełna a do okresu jeszcze ok 11 dni

Mięśniaki warto kontrolować, z tego co kojarzę można je usuwać z powodzeniem, a często uniemożliwiają zajście w ciążę.

reklama
W ogóle powiem Wam, że nowe obowiązki w robocie mnie dojeżdżają. Wszystko nowe, a ja czuję się jak tuman bo nicc nie umiem🤦‍♀️
Dramat.
Ale może zajęta pracą zajdę z odpuszczenia😂😂😂
Chociaż dziś 3 dpo a ja zero pryszczy wiec chyba nic z tego

Do góry