Brownie1992
Moderator
Przypomnij ile miałaś prolaktyne?Wzrósł jeszcze ten podły estradiol poprzednio w 3dc był 145 albo 146 w 7dpo był 164
Ale prolaktynka jak po dostinexie poleciała ślicznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnij ile miałaś prolaktyne?Wzrósł jeszcze ten podły estradiol poprzednio w 3dc był 145 albo 146 w 7dpo był 164
Ale prolaktynka jak po dostinexie poleciała ślicznie
29 z hakiem, więc zleciało mocno. A mam jeszcze cztery tabletki, dobrze że mam wizytę u gin w dniu, w którym mam wziąć następna, bo w sumie nie wiem czy jak już spadło, to czy dalej mam brać.Przypomnij ile miałaś prolaktyne?
To tylko mi nie chce nic spaść29 z hakiem, więc zleciało mocno. A mam jeszcze cztery tabletki, dobrze że mam wizytę u gin w dniu, w którym mam wziąć następna, bo w sumie nie wiem czy jak już spadło, to czy dalej mam brać.
To dobrze, ze zaszyli co trzeba i teraz niech się dzidziol rozgaszczanie tam się śluz zbierał, dlatego 7, 8 dc plamiłam, bo już zaczynał się śluz płodny i wymywał resztki okresu, które zalegały w niszy, a potem zbierał się tam śluz płodny i powoli stamtąd się wymywał i najprawdopodobniej wymywał też ciążę (w lekkim uproszczeniu )
Ja mam prawdopodobnie mięśniaka , tak w lipcu usłyszałam i usłyszałam też żeby się nie przejmować ale w tym cyklu mój okres trwał 12 dni . Wizytę u mojego gina mam dopiero 28 grudnia i zobaczymy co tam się dziejeDziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała do czynienia z mięśniakami?
A jak duzy jest u Ciebie? Mi niby też powiedziała żeby się nie przejmować, ale jakoś niespecjalnie czuje się uspokojona.Ja mam prawdopodobnie mięśniaka , tak w lipcu usłyszałam i usłyszałam też żeby się nie przejmować ale w tym cyklu mój okres trwał 12 dni . Wizytę u mojego gina mam dopiero 28 grudnia i zobaczymy co tam się dzieje
Nie podał mi wymiarów , ja wtedy byłam na wizycie po połogu i chciałam wiedzieć czy już wszystko działa więc jakoś olałam info o mięśniaku. Ale ten okres mnie zaniepokoił , teraz też mam jakieś dziwne uczucie w podbrzuszu czuję się jakaś pełna a do okresu jeszcze ok 11 dniA jak duzy jest u Ciebie? Mi niby też powiedziała żeby się nie przejmować, ale jakoś niespecjalnie czuje się uspokojona.