hachette
Fanka BB :)
Ja tak samono ja na kreskach to tak średnio mam co robić, bo mam pauzę w staraniach i nawet nie mam owulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samono ja na kreskach to tak średnio mam co robić, bo mam pauzę w staraniach i nawet nie mam owulacji
Transfer z masłem? Ehh te słowniki niedobreCześć dziewczyny kilka słów o mnie. Razem z mężem staramy się o dziecko o 7 lat ja mam 29 lat mąż 33 jestem po 4 stymulacjach i 3 transferach nigdy nie doszło do zagnierzdzenia. Niepłodność jest przez słabe nasienie męża niestety nie udało się go poprawiać A 3 lata temu zdiagnozowano u niego nowotwor więc musieliśmy skorzystać z nasienia dawcy pierwszy transfer byl z masłem męża 2 trzy dniowe zarodki ale niestety się nie udało. Z pierwszej stymulacji tylko tyle uzyskaliśmy zarodków. Później 2 stymulacja z nasieniem męża ale niestety nie uzyskaliśmy żadnych zarodków później 3 stymulacja z nasieniem dawcy uzyskaliśmy 2 ładne blastocysty i były 2 transfery ze wszystkimi leki i tak się nie udało później przez pół roku poprawiałam jakoś komórek pobrali chyba 12 komórek 8 się zaplodnilo 2 przestały się rozwijać 6 doszło do etapu blastocysty zarodki zostały przebadane i mamy 4 zdrowe zarodki. Mam zrobiony test era na cyklu sztucznym coś spore przesunięte okno implantacyjne. Zrobiłam ana2 i 3 i jest okej testy genetyczne też okej nk podwyższone biorę kroplowki z intralipidu do ostatnich transferów miałam też wlew z accofilu domaciczni miałam też nacięcie otoczki i attosiban oraz embroglue teraz lekarz immunolog zlecił poszerzona biopsje endometrium w Krośnie i czekamy na wyniki mają być przed świętami albo zaraz po zrobiłam też krzywa cukrowa i insulinowa nie mam io ale insuli A słabo spada A glukoza jest na górnej granicy. Biorę glukophage. Mam nadzieję że wkoncu nam się uda oczywiście biorę jeszcze suplementy magnez folian d3 i omega 3
Jakto nie masz owulacji?no ja na kreskach to tak średnio mam co robić, bo mam pauzę w staraniach i nawet nie mam owulacji
no nie mam bo spożywam cukierki antydziecioweJakto nie masz owulacji?
na razie nie, ale będę nieustannie trzymać za Wszystkie Superstaraczki kciuki zza kurtynyja nie, w końcu to mój wątek a Ty nie będziesz udzielać się tu?
A to tak, głupia ja. Mogę być Twoją owulacjąno nie mam bo spożywam cukierki antydzieciowe
ale zostały już ostatnie, okres i operacja I teraz pytanie ile jeszcze przerwy po operacji…A to tak, głupia ja. Mogę być Twoją owulacją