reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Dziewczęta, dobrze kojarzę że częste spółkowanie w dni płodne wcale nie jest takie dobre pod kątem starań?🤔 Już dziś spolkowalam, w teorii owu dziś, zastanawiam się czy repetowac wieczorem🤔

Dziewczęta, dobrze kojarzę że częste spółkowanie w dni płodne wcale nie jest takie dobre pod kątem starań?🤔 Już dziś spolkowalam, w teorii owu dziś, zastanawiam się czy repetowac wieczorem🤔
zasady są takie :D 1. uprawiaj seks kiedy masz ochotę. Jest masa ciąż z seksu kilka razy dziennie i masa z 1 seksu w cyklu.
2. CHYBA ŻE Twój facio ma słabe plemniki, to wtedy faktycznie lepiej nie za często. Chciaż my robiliśmy i codziennie i co 2 dzień i raz w całym cyklu i tak czy inaczej g wyszło xD

ej dobra. Bo ja też jak wiesz noszę się już z zaprzestaniem tego pajacowania, ale ciągle coś mnie pcha do przodu.
To jak zdecydujecie, ze koniec to jak by to miało wyglądać? Zabezpieczenie?
Jezu jakbym się teraz zaczęła zabezpeiczać to czułabym się jak najgłupsza osoba na świecie :D
Ja tez o tym czasem myśle, ze nawet jakby nam się udało zajść, to nie wyobrażam sobie zacząć teraz po tylu latach znów się zabezpieczać 🙈 mam ochotę to wskakuje na męża i jazda a jak pomyśle, ze mam, nie wiem tabletki brać? Gumki stosować?🤮 masakra 🤣

reklama
Ja tez o tym czasem myśle, ze nawet jakby nam się udało zajść, to nie wyobrażam sobie zacząć teraz po tylu latach znów się zabezpieczać 🙈 mam ochotę to wskakuje na męża i jazda a jak pomyśle, ze mam, nie wiem tabletki brać? Gumki stosować?🤮 masakra 🤣
no a my z moim to nigdy się nie zabezpieczaliśmy za bardzo, jedynie przerywany xD wiec dla mnie zabezpieczanie się jest nienaturalne :D

Do góry