reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

w ogole na stronie Uczkina jest info o dofinansowaniu do in vitro 6k. Ciekawe jakimi dokładnie rpawami się to rządzi.
To ten program dofinansowania dla Warszawy / mazowieckiego. Kilka klinik bierze w tym udział.
ogólnie to jest immunologia, a ztego co się orientuję (a może się mylę) immunologie rusza się dopiero po in vitro
Nie, przeciwciała przeciwplemnikowe przy ivf już nie mają znaczenia. Bada się je przy staraniach naturalnych i przed IUI.

reklama
to samo :D a do fryzjera i na pazy umawia mnie uwaga MOJA MAMA, a ja jej za to wyjmuję naczynia ze zmywarki xD
Czasem jak ktoś dzwoni do drzwi to mam ochotę powiedzieć "przepraszam, ale nie ma nikogo dorosłego"
taki dzikus ze mnie 😂
tez tak mam.. tz z tym jak ktoś przychodzi.
Ja ogólnie nie lubię wszelkich wizyt 😂🙈

O jak miło że ktoś je docenił 😁😃💙 Mało czasu mam na nadrabianie wątku i odpowiedzi. W wolnej chwili postaram się nadrabiać. A taki update skoro już tu jestem. Rzuciłam owulaki w.... Nic nie monitoruję. Ale wczoraj mnie tak brzuch bolał, prawdopodobnie już po owu, że do niczego nie doszło 😑 Dzis nadal trochę pobolewa, a nigdy nie miałam żeby mnie bolało 2 dni z rzędu! 😂 Nadzieję porzuciłam i to chyba ostatni cykl na ten moment i będę robić 2-3mce przerwy 🙂
Nie no, stara, za długo tu jesteś żeby wierzyć, ze ból brzucha zwiastuje owu 😛 nie skreślaj cyklu tylko wskakuj na chłopa, czuję w kościach, ze przełom roku przyniesie nam dużo dobrego 😎😎 później zrobisz sobie przerwy 9mcy😄

Nie no, stara, za długo tu jesteś żeby wierzyć, ze ból brzucha zwiastuje owu 😛 nie skreślaj cyklu tylko wskakuj na chłopa, czuję w kościach, ze przełom roku przyniesie nam dużo dobrego 😎😎 później zrobisz sobie przerwy 9mcy😄
Nie zwiastuje a u mnie pojawia się właśnie już po owu :) Niejednokrotnie potwierdzone na monitoringu. Ten płyn który pojawia się po owu w zatoce Douglasa prawdopodobnie lekko drażni mi otrzewną. A wczoraj to już wybitnie i dziś o dziwo też, a zwykle dwa dni mnie nie bolało 😮 A jak wczoraj podskakiwałam to czułam jakby macica mi się bujała na więzadłach 😂
Happy Jump GIF by Alberto Pozo

Nie zwiastuje a u mnie pojawia się właśnie już po owu :) Niejednokrotnie potwierdzone na monitoringu. Ten płyn który pojawia się po owu w zatoce Douglasa prawdopodobnie lekko drażni mi otrzewną. A wczoraj to już wybitnie i dziś o dziwo też, a zwykle dwa dni mnie nie bolało 😮 A jak wczoraj podskakiwałam to czułam jakby macica mi się bujała na więzadłach 😂
Happy Jump GIF by Alberto Pozo
Przyzwyczaja się do bycia kołyską? 🤡

Dziewczyny, może któraś z Was ma pojęcie jak to się odbywa - dostałam skierowanie (na nfz) na kasetkowy test na helicobacter. Jak to się odbywa, idę do apteki i dostaję taki test za darmo czy jak?

reklama
Do góry