reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

w ogole na stronie Uczkina jest info o dofinansowaniu do in vitro 6k. Ciekawe jakimi dokładnie rpawami się to rządzi.
To ten program dofinansowania dla Warszawy / mazowieckiego. Kilka klinik bierze w tym udział.
ogólnie to jest immunologia, a ztego co się orientuję (a może się mylę) immunologie rusza się dopiero po in vitro
Nie, przeciwciała przeciwplemnikowe przy ivf już nie mają znaczenia. Bada się je przy staraniach naturalnych i przed IUI.

reklama
to samo :D a do fryzjera i na pazy umawia mnie uwaga MOJA MAMA, a ja jej za to wyjmuję naczynia ze zmywarki xD
Czasem jak ktoś dzwoni do drzwi to mam ochotę powiedzieć "przepraszam, ale nie ma nikogo dorosłego"
taki dzikus ze mnie 😂
tez tak mam.. tz z tym jak ktoś przychodzi.
Ja ogólnie nie lubię wszelkich wizyt 😂🙈

O jak miło że ktoś je docenił 😁😃💙 Mało czasu mam na nadrabianie wątku i odpowiedzi. W wolnej chwili postaram się nadrabiać. A taki update skoro już tu jestem. Rzuciłam owulaki w.... Nic nie monitoruję. Ale wczoraj mnie tak brzuch bolał, prawdopodobnie już po owu, że do niczego nie doszło 😑 Dzis nadal trochę pobolewa, a nigdy nie miałam żeby mnie bolało 2 dni z rzędu! 😂 Nadzieję porzuciłam i to chyba ostatni cykl na ten moment i będę robić 2-3mce przerwy 🙂
Nie no, stara, za długo tu jesteś żeby wierzyć, ze ból brzucha zwiastuje owu 😛 nie skreślaj cyklu tylko wskakuj na chłopa, czuję w kościach, ze przełom roku przyniesie nam dużo dobrego 😎😎 później zrobisz sobie przerwy 9mcy😄

Nie no, stara, za długo tu jesteś żeby wierzyć, ze ból brzucha zwiastuje owu 😛 nie skreślaj cyklu tylko wskakuj na chłopa, czuję w kościach, ze przełom roku przyniesie nam dużo dobrego 😎😎 później zrobisz sobie przerwy 9mcy😄
Nie zwiastuje a u mnie pojawia się właśnie już po owu :) Niejednokrotnie potwierdzone na monitoringu. Ten płyn który pojawia się po owu w zatoce Douglasa prawdopodobnie lekko drażni mi otrzewną. A wczoraj to już wybitnie i dziś o dziwo też, a zwykle dwa dni mnie nie bolało 😮 A jak wczoraj podskakiwałam to czułam jakby macica mi się bujała na więzadłach 😂
Happy Jump GIF by Alberto Pozo

Nie zwiastuje a u mnie pojawia się właśnie już po owu :) Niejednokrotnie potwierdzone na monitoringu. Ten płyn który pojawia się po owu w zatoce Douglasa prawdopodobnie lekko drażni mi otrzewną. A wczoraj to już wybitnie i dziś o dziwo też, a zwykle dwa dni mnie nie bolało 😮 A jak wczoraj podskakiwałam to czułam jakby macica mi się bujała na więzadłach 😂
Happy Jump GIF by Alberto Pozo
Przyzwyczaja się do bycia kołyską? 🤡

Dziewczyny, może któraś z Was ma pojęcie jak to się odbywa - dostałam skierowanie (na nfz) na kasetkowy test na helicobacter. Jak to się odbywa, idę do apteki i dostaję taki test za darmo czy jak?

reklama
Do góry