LadyCaro
Fanka BB :)
i masz bardzo dobre wrażenie - nie mająAaaa ok dzięki mam wrażenie ze te badania chyba nie mają końca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i masz bardzo dobre wrażenie - nie mająAaaa ok dzięki mam wrażenie ze te badania chyba nie mają końca
trzymam kciuki za Ciebie naprawdęNiestety nie. Dziecka nie ma, ciąży nie ma i nie było nigdy. Teraz myślimy o inseminacji.
a ja za Ciebie i Twoje zdrowie kochana. Co jakiś czas moje myśli wracają do Ciebie.trzymam kciuki za Ciebie naprawdę
Zrób, przynajmniej bedziesz wiedziala czy byla owu.Albo zwariowałam albo mam śluz płodny pierwszy raz od chyba 3 lat, ale jaja. Kusi mnie zrobić proga za tydzień
Ja nie mam swoich owulacji od co najmniej dwóch lat, wiec dla mnie to wielka rzeczZrób, przynajmniej bedziesz wiedziala czy byla owu.
W ogole a propos śluzu. Wszyscy pisali o wisiesiolku na sluz - chyba z pół roku brałam i różnicy nie widziałam. 2 miesiace temu odstawiłam i teraz to mam tego śluzu ze ho ho ho...