reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Głupio mi strasznie 🙈🙊 przez moje leczenie, wyjazdy,lekarzy podupadłam finansowo i brakuje mi po prostu na takie rzeczy z którymi sobie radziłam. Wiem, że każda z was ma swoje wydatki i problemy jak każdy z resztą,ale może ktoś zechce choć trochę nam pomóc? Ja niestety na tą chwilę pracy nie mogę podjąć,bo ze względu na stan zdrowia się zwyczajnie nie nadaję. Mój nick na vinted Flowers77 , można kupić ciuchy i inne. Tutaj podaję link do bazarku, gdzie sprzedaję różne rzeczy zbierając na karmę
A tutaj link do zrzutki jeśli jakaś dobra dusza zechciałaby pomóc.
Za każdą pomoc serdecznie dziękuję, znalazłam się w trudnej sytuacji i to ze względu problemów zdrowotnych.

Albo zwariowałam albo mam śluz płodny 😳 pierwszy raz od chyba 3 lat, ale jaja. Kusi mnie zrobić proga za tydzień🤔
Zrób, przynajmniej bedziesz wiedziala czy byla owu.

W ogole a propos śluzu. Wszyscy pisali o wisiesiolku na sluz - chyba z pół roku brałam i różnicy nie widziałam. 2 miesiace temu odstawiłam i teraz to mam tego śluzu ze ho ho ho...

reklama
Zrób, przynajmniej bedziesz wiedziala czy byla owu.

W ogole a propos śluzu. Wszyscy pisali o wisiesiolku na sluz - chyba z pół roku brałam i różnicy nie widziałam. 2 miesiace temu odstawiłam i teraz to mam tego śluzu ze ho ho ho...
Ja nie mam swoich owulacji od co najmniej dwóch lat, wiec dla mnie to wielka rzecz :)
U mnie wiesiołek nie działał w żaden sposób na śluz, na zewnatrz go nie było wcale a w środku lekarz nie widział różnicy 🤷🏻‍♀️

Do góry