reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

to samo :D a do fryzjera i na pazy umawia mnie uwaga MOJA MAMA, a ja jej za to wyjmuję naczynia ze zmywarki xD
Czasem jak ktoś dzwoni do drzwi to mam ochotę powiedzieć "przepraszam, ale nie ma nikogo dorosłego"
taki dzikus ze mnie 😂
Ahaha pamietam jak jeszcze mieszkałam z rodzicami i siostrą, ona miała może 22-23 lata, przyszedł jakiś gazownik czy ktoś i pyta jej - jest ktoś dorosły w domu? Ja już ryk ze śmiechu, a moja siostra na to- nie, i zamknela drzwi 🤣🤣🤣 do dziś płaczemy jak nam się to przypomni 😂😂

reklama
@Anasta07 Tesknie za Twoimi tasiemcowymi odpowiedziami 🧡
O jak miło że ktoś je docenił 😁😃💙 Mało czasu mam na nadrabianie wątku i odpowiedzi. W wolnej chwili postaram się nadrabiać. A taki update skoro już tu jestem. Rzuciłam owulaki w.... Nic nie monitoruję. Ale wczoraj mnie tak brzuch bolał, prawdopodobnie już po owu, że do niczego nie doszło 😑 Dzis nadal trochę pobolewa, a nigdy nie miałam żeby mnie bolało 2 dni z rzędu! 😂 Nadzieję porzuciłam i to chyba ostatni cykl na ten moment i będę robić 2-3mce przerwy 🙂

Ja tez nienawidzę dzwonić 🙈zbieram się zawsze do tego kilka dni
Ja mam tak samo 😅 możnaby klub nie lubiących dzwonić założyć 😂

Dodzwoniłam się i ogólnie są w trakcie "reorganizacji pracy" i mam dzwonić w drugiej połowie grudnia 😂
Ale powiedziała, że napewno w pierwszym kwartale mnie przyjmą na wizytę 😂

Też mnie to czeka zadzwonić do takiej poradni ale powoli muszę się najpierw zebrać 🙈
Tak się zastanawiam czy mi powiedzą to samo 😅 Do Warszawy dzwoniłaś czy inne miasto?

to samo :D a do fryzjera i na pazy umawia mnie uwaga MOJA MAMA, a ja jej za to wyjmuję naczynia ze zmywarki xD
Czasem jak ktoś dzwoni do drzwi to mam ochotę powiedzieć "przepraszam, ale nie ma nikogo dorosłego"
taki dzikus ze mnie 😂
Haha mam to samo z tymi drzwiami , dobrze że mam psa bo on wtedy szczeka a ja po cichu zerkam kto to i jak nie znam to udaje że mnie nie ma 😅😅😅
do Warszawy do UCZKiN
Chodziłam tam . Miałam robione sono hsg , chodziłam do Marianowskiego... Przystojny , na 1 wizycie zakochałam się w jego konkretnym podejściu. Niestety po sono miałam cp, on nawet nie wspomniał że po tym badaniu zwiększa się ryzyko wystąpienia cp. Jak zapytałam czy to może być przyczyną to wstał oparł się o biurko i wydarł na mnie że co ja sugeruje że to jego wina ! Rozpłakałam się to wypisał mi skierowanie na IP i powiedział że dzwoni do dyżurnego że idę i że będzie laparoskopia . Wzięłam skierowanie i pojechałam do innego szpitala , tam obyło się bez zabiegu na szczęście.

Haha mam to samo z tymi drzwiami , dobrze że mam psa bo on wtedy szczeka a ja po cichu zerkam kto to i jak nie znam to udaje że mnie nie ma 😅😅😅

Chodziłam tam . Miałam robione sono hsg , chodziłam do Marianowskiego... Przystojny , na 1 wizycie zakochałam się w jego konkretnym podejściu. Niestety po sono miałam cp, on nawet nie wspomniał że po tym badaniu zwiększa się ryzyko wystąpienia cp. Jak zapytałam czy to może być przyczyną to wstał oparł się o biurko i wydarł na mnie że co ja sugeruje że to jego wina ! Rozpłakałam się to wypisał mi skierowanie na IP i powiedział że dzwoni do dyżurnego że idę i że będzie laparoskopia . Wzięłam skierowanie i pojechałam do innego szpitala , tam obyło się bez zabiegu na szczęście.
Ja mam dość sporą diagnostykę zrobioną, od nich oczekuję inseminacji 😂

reklama
Do góry