reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Dobrze że masz ten sam avatarNie poznałaś mnie????
lady_in_blue
Ciekawy post o korelacji między poziomem witaminy D a poronieniami
Lek. Michał Strus ✨Specjalista Położnictwa i Ginekologii on Instagram: "Niedobór witaminy D a ryzyko występowania poronień Niedobór witaminy D (niski poziom 25-hydroksy witaminy D (25(OH)D) w surowicy) jest poważnym problemem zdrowotnym na całym św
613 likes, 18 comments - dr_strus on November 20, 2022: "Niedobór witaminy D a ryzyko występowania poronień Niedobór witaminy D (niski poziom 25-hydroksy witaminy D (25(OH)D) w surowicy) jest poważnym problemem zdrowotnym na całym świecie, a kobiety w ciąży i planujące ciążę są dużo bardziej...
www.instagram.com
Calineczka92
Mi dużo dało mierzenie temperatury, bo dzięki temu nie skreśliłam cyklu tak jak lekarz w 21dc progesteron 0.1 a 29dc 14.27.Progesteron świadczy po prostu o braku owulacji więc nie zbadałas go w odpowiednim czasie
Miało być do @magda05
Madame JS
A jednak nie ;-) To pozwala ustawić parę rzeczy wstępnie... U nas to od razu gonadotropiny, efekt w rezultacie podobny jak przy naturalnym cyklu... Znaczy się - brak ostatecznego efektu ;-) Ale przynajmniej miałam trening z zastrzykami i wiedzę, jak na nie reaguję.ja zawsze myślałam, że stymulacja to tylko wtedy jak się nie ma owu
Megi_Meg
Hej, to i ja pozwolę sobie dołączyć.
Mam 32 lata i mam córkę prawie 7 letnią, od ok roku staramy się o rodzeństwo. Problem - brak owulacji. Badania hormonalne ok, AMH jak u 20-sto latki. W tym momencie jestem na trzecim cyklu stymulowanym. Poprzednie 2 cykle brałam lamette - organizm nie zareagował. Teraz biorę zastrzyki, w tym tygodniu mam monitoring.
Mam 32 lata i mam córkę prawie 7 letnią, od ok roku staramy się o rodzeństwo. Problem - brak owulacji. Badania hormonalne ok, AMH jak u 20-sto latki. W tym momencie jestem na trzecim cyklu stymulowanym. Poprzednie 2 cykle brałam lamette - organizm nie zareagował. Teraz biorę zastrzyki, w tym tygodniu mam monitoring.
Madame JS
Paradoksalnie - poroniłam prawdopodobnie w dniu, w którym przyjęłam dużą dawkę witaminy D... .Ciekawy post o korelacji między poziomem witaminy D a poronieniami
Lek. Michał Strus ✨Specjalista Położnictwa i Ginekologii on Instagram: "Niedobór witaminy D a ryzyko występowania poronień Niedobór witaminy D (niski poziom 25-hydroksy witaminy D (25(OH)D) w surowicy) jest poważnym problemem zdrowotnym na całym św
613 likes, 18 comments - dr_strus on November 20, 2022: "Niedobór witaminy D a ryzyko występowania poronień Niedobór witaminy D (niski poziom 25-hydroksy witaminy D (25(OH)D) w surowicy) jest poważnym problemem zdrowotnym na całym świecie, a kobiety w ciąży i planujące ciążę są dużo bardziej...www.instagram.com
Owulacja
A może to covid miał wpływ?Paradoksalnie - poroniłam prawdopodobnie w dniu, w którym przyjęłam dużą dawkę witaminy D... .
reklama
lady_in_blue
Myślę że to raczej zbieg okoliczności.Paradoksalnie - poroniłam prawdopodobnie w dniu, w którym przyjęłam dużą dawkę witaminy D... .
A badałaś w ogóle poziom witaminy D? Czemu przyjęłaś dużą dawkę?