Brownie1992
Moderator
A która lepsza?Pewnie chodzi o różnice między witaminą A taką z mięsa (wątróbki) a witaminą A tą np. z marchewki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A która lepsza?Pewnie chodzi o różnice między witaminą A taką z mięsa (wątróbki) a witaminą A tą np. z marchewki
W ciąży ta od zwierząt jest groźna jak się jej za dużo zjeA która lepsza?
Jak masz coś upolowane i znasz cenę od kilku miesięcy i widzisz jak obniża to wartoJa też nic nie kupuje bo oszukują z tymi cenami
Boshe, ja... masakra lekka...Kto ogląda Ślub...?
Pamiętam w zeszłym roku chciałam kupic mężowi gre na PS4. I taka byla promka że kosztowała 30 zł więcej na Black FridayJak masz coś upolowane i znasz cenę od kilku miesięcy i widzisz jak obniża to warto
Jaki ślub? Ja oglądałam morderstwo w orient expressKto ogląda Ślub...?
Ślub od pierwszego wejrzeniaJaki ślub? Ja oglądałam morderstwo w orient express
A właśnie była jakaś reklama teraz w tv że suplementy jakieś tam health coś tam będą tańszeSzkoda, że Black Friday nie ma w aptece