reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
Dziewczyny, ok godz 10/11 wyszedł mi pozytywny test owulacyjny. Wczoraj było zbliżenie i teraz pytanie - lepiej poczekać do jutra z seksem co by plemniki były bardziej "ogarnięte" czy działać już dzisiaj wieczorem, mimo, że wczoraj był "finisz"?
Gdzieś czytałam, że nasienie dzień po ostatnim wytrysku jest ch**owe ale nie wiem na ile tego przestrzegać i co już robić. Help me bo po tylu miesiącach już nie wiem czy wgl umiemy poprawnie w seks 😅.

Dziewczyny, ok godz 10/11 wyszedł mi pozytywny test owulacyjny. Wczoraj było zbliżenie i teraz pytanie - lepiej poczekać do jutra z seksem co by plemniki były bardziej "ogarnięte" czy działać już dzisiaj wieczorem, mimo, że wczoraj był "finisz"?
Gdzieś czytałam, że nasienie dzień po ostatnim wytrysku jest ch**owe ale nie wiem na ile tego przestrzegać i co już robić. Help me bo po tylu miesiącach już nie wiem czy wgl umiemy poprawnie w seks 😅.
a jakie macie nasienie?

reklama
Dzięki @LadyCaro za odpowiedz ❤️
Kurde czyli co zaopatrzyć się w jakiś zelix, bo jak czytam chociażby o naturalnym planowaniu rodziny to tam kluczową rolę gra ten śluz, a co jak go nie mam już 🥲
Tyle miesięcy się już staram i co rusz coś nowego mnie zaczyna zastanawiać..🤦
Śluz pojawią się przed owulacją i wtedy jak działasz to może się udać☺️☺️

Do góry