Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Tak też o tym słyszałam...a jakieś badania w tym kierunku się robi? Bo nigdy właśnie pod tym kątem nie byłam diagnozowanaczęsto problem leży w immunologii albo genetyce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak też o tym słyszałam...a jakieś badania w tym kierunku się robi? Bo nigdy właśnie pod tym kątem nie byłam diagnozowanaczęsto problem leży w immunologii albo genetyce
badań immunologicznych i genetycznych jest wiele i są bardzo drogie ale to już musi kierować genetyk lub immynolog bo samemu jest bezsensuTak też o tym słyszałam...a jakieś badania w tym kierunku się robi? Bo nigdy właśnie pod tym kątem nie byłam diagnozowana
Aha no nic zobaczymy to dopiero mój drugi cykl na tych lekach...nadzieja jestbadań immunologicznych i genetycznych jest wiele i są bardzo drogie ale to już musi kierować genetyk lub immynolog bo samemu jest bezsensu
Na 1 stronie jest lista badań, zobacz sobie ile z nich masz i możesz dorobić resztę. Ale tak jak dziewczyny pisały- genetyka i immunologia.Aha no nic zobaczymy to dopiero mój drugi cykl na tych lekach...nadzieja jest
O dziękuję już tam zaglądamNa 1 stronie jest lista badań, zobacz sobie ile z nich masz i możesz dorobić resztę. Ale tak jak dziewczyny pisały- genetyka i immunologia.
a jakie macie nasienie?Dziewczyny, ok godz 10/11 wyszedł mi pozytywny test owulacyjny. Wczoraj było zbliżenie i teraz pytanie - lepiej poczekać do jutra z seksem co by plemniki były bardziej "ogarnięte" czy działać już dzisiaj wieczorem, mimo, że wczoraj był "finisz"?
Gdzieś czytałam, że nasienie dzień po ostatnim wytrysku jest ch**owe ale nie wiem na ile tego przestrzegać i co już robić. Help me bo po tylu miesiącach już nie wiem czy wgl umiemy poprawnie w seks .
Ogólnie dobre parametry, morfologia 3% ale jest ich sporo ponad normę. Ruchliwe też są.a jakie macie nasienie?
to można dziś. Można też jutro ogólnie jak macie dobre parametry to nie musisz dużo mysleć. Ale hdybym ja była Tobą chyba bym poczekałaOgólnie dobre parametry, morfologia 3% ale jest ich sporo ponad normę. Ruchliwe też są.
Śluz pojawią się przed owulacją i wtedy jak działasz to może się udać☺Dzięki @LadyCaro za odpowiedz
Kurde czyli co zaopatrzyć się w jakiś zelix, bo jak czytam chociażby o naturalnym planowaniu rodziny to tam kluczową rolę gra ten śluz, a co jak go nie mam już
Tyle miesięcy się już staram i co rusz coś nowego mnie zaczyna zastanawiać..