reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

z tego co zrozumiałam co gin powiedział, to u nas w szpitalu drożności nie robią, tylko laparo, bo uważają, że jest lepsza, dokładniejsza etc. Najbardziej przeraża mnie wizja spędzenia kilku dni w szpitalu... nie znoszę szpitali
Joł! Ja miałam laparo razem z histero i wyszłam tego samego dnia co przyszłam 😁

reklama
Hej. Dziewczyny, czy któraś z Was brała duphaston na wyregulowanie cykli? Kiedy u Was wystąpiła @ po braniu? Jestem po pierwszym miesiącu brania. Pani doktor mówiła, że powinnam dostać do 5 dni. W internecie czytam, że niby do 2 tygodni od ostatniej tabletki. U mnie mija tydzień i okresu nadal nie ma. Jestem ciekawa jak to u Was wyglądało.

na początku okres przychodzi późno od odstawienia, ale jak już bierzesz któryś miesiąc to ten czas od odstawienia do miesiączki się mocno skraca 😉
Ja stosowałam dupka chyba 2 lub 3 razy i zawsze mi okres przychodził po 2-3 dniach. @Xxxladyhxxx jak nie przyjdzie jutro lub pojutrze to zadzwoń do ginki i zapytaj co robić.
A bo w sumie nie ma o czym pisać 😂 A tak serio to projekt na studia robię, obiad na jutro gotuje i tak zeszło. Pecherzyk urósł całe 3 mm, także teraz ma 15. U mnie pewnie będzie podobnie jak u @hachette, czy to clo czy aromek to jeden dominujący pecherzyk. Ovi pewnie podam za około 3 dni dopiero 🙈
A jak endo? Jest różnica między clo i aromkiem? U mnie na aromku było nieznacznie, ale jednak lepsze.
Ja tez nie mam czasu na forum, wchodzę i mam do nadrabiania 100 stron wiec czytam co czwartą 🙄

Ja stosowałam dupka chyba 2 lub 3 razy i zawsze mi okres przychodził po 2-3 dniach. @Xxxladyhxxx jak nie przyjdzie jutro lub pojutrze to zadzwoń do ginki i zapytaj co robić.

A jak endo? Jest różnica między clo i aromkiem? U mnie na aromku było nieznacznie, ale jednak lepsze.
Ja tez nie mam czasu na forum, wchodzę i mam do nadrabiania 100 stron wiec czytam co czwartą 🙄
Endo 9mm, ale pewnie urośnie jeszcze. Na aromku miałam szybciej owu - 11, 12 dc, a wczoraj miałam 14 dc i po clo jeden największy pecherzyk 15 mm... także też lepiej działa na mnie aromek. Normalnie bym była po ovi, a tak to jeszcze muszę czekać z 2, 3 dni

O Wow, to super ! Też bym chciała wyjść tego samego dnia. A jak się po tym czułaś? Są jakieś blizny po tej laparo ?
Na drugi dzień słabo, ale po trzeźwa to jakieś powietrze czy nie wiem co oni tam robią ( mądrzejsze dziewczyny mnie poprawia i ładnie to pewnie opiszą), plamilam dosłownie jeden/ dwa dni. Robiłam już na drugi dzień po wszystko.
Bliznę mam w pępku ale tego nie widać i jedna bardziej na dole taka malutka, jasna 🙈

Na drugi dzień słabo, ale po trzeźwa to jakieś powietrze czy nie wiem co oni tam robią ( mądrzejsze dziewczyny mnie poprawia i ładnie to pewnie opiszą), plamilam dosłownie jeden/ dwa dni. Robiłam już na drugi dzień po wszystko.
Bliznę mam w pępku ale tego nie widać i jedna bardziej na dole taka malutka, jasna 🙈
dobra, czyli nie jest tak źle. Przekonałaś mnie 😀

przyjechali do nas na badanie bilansu, ale narazie na 2 dni. Koszmar zacznie się w marcu. No i przyjechał ten prezes firmy badającej bilans (ma ze 100 lat) i tak mu się spodobałam, że siedziałam u niego 1,5 h, bo zanim dał mi zadania do zrobienia to wyjaśniał istotę i cel bilansu, potem opowiadał pierdy, a potem jeszcze kazał się bliżej przesunąć z krzeslem, bo on jest już stary i nic mi nie zrobi xd jeszcze powiedział, że nie muszę wszystkich plików robić sama, że mam przynieść wydruki z kont i zrobimy je razem 🤦‍♀️😂
ale do brzegu.
Przyjechali z nim również młody pomocnik (no tak z 35 lat) i taki przystojny, legancki, tego. Wziął teczkę ze środkami trwałymi, która przygotowywałam 2 dni. Nagle sobie przypomniałam, że coś w tej teczce popierdoliłam, więc poszłam do niego i machając rzesami zapytałam, czy mogę sobie tutaj z nim posiedzieć na tej sali konferencyjnej 😁 uśmiał się i powiedział, że jasne 😎 koniec końców jeszcze bardziej pojebalam te dokumenty i powiedziałam mu, że rzucam to na koniec teczki i niech se sam grzebie i szuka 😎 powiedział, że spoko, ale jutro i tak do niego pójdę znowu je układać 😁😎

reklama
przyjechali do nas na badanie bilansu, ale narazie na 2 dni. Koszmar zacznie się w marcu. No i przyjechał ten prezes firmy badającej bilans (ma ze 100 lat) i tak mu się spodobałam, że siedziałam u niego 1,5 h, bo zanim dał mi zadania do zrobienia to wyjaśniał istotę i cel bilansu, potem opowiadał pierdy, a potem jeszcze kazał się bliżej przesunąć z krzeslem, bo on jest już stary i nic mi nie zrobi xd jeszcze powiedział, że nie muszę wszystkich plików robić sama, że mam przynieść wydruki z kont i zrobimy je razem 🤦‍♀️😂
ale do brzegu.
Przyjechali z nim również młody pomocnik (no tak z 35 lat) i taki przystojny, legancki, tego. Wziął teczkę ze środkami trwałymi, która przygotowywałam 2 dni. Nagle sobie przypomniałam, że coś w tej teczce popierdoliłam, więc poszłam do niego i machając rzesami zapytałam, czy mogę sobie tutaj z nim posiedzieć na tej sali konferencyjnej 😁 uśmiał się i powiedział, że jasne 😎 koniec końców jeszcze bardziej pojebalam te dokumenty i powiedziałam mu, że rzucam to na koniec teczki i niech se sam grzebie i szuka 😎 powiedział, że spoko, ale jutro i tak do niego pójdę znowu je układać 😁😎
@Brownie1992 masz koleżankę po fachu chyba ^^

Do góry