Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
A wiesz, ze to samo pomyślałam, tylko ugryzłam się w język@Brownie1992 masz koleżankę po fachu chyba ^^
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz, ze to samo pomyślałam, tylko ugryzłam się w język@Brownie1992 masz koleżankę po fachu chyba ^^
a tak w ogóle to się nie ma co śmiać, tak to powinno wyglądać, a nie przychodzą jacyś terroryści niczym smutne panie ze skarbówki, okupują konferencyjną i pytają, jakby podejrzewali buk wie co. A tak z humorem, przystojny pan rzęsami można pozamiatać, tak trzeba żyć!dobra, post nie miał być na tej grupie, ale już trudno. Posmiejcie się ze mnie
No ale ten 100-letni niby niegroźny to już przeginka, stary oblech chciał się napatrzeć i nacieszyć. Są dziewczynki z Dubaju czy inne tam na cieszenie ocząta tak w ogóle to się nie ma co śmiać, tak to powinno wyglądać, a nie przychodzą jacyś terroryści niczym smutne panie ze skarbówki, okupują konferencyjną i pytają, jakby podejrzewali buk wie co. A tak z humorem, przystojny pan rzęsami można pozamiatać, tak trzeba żyć!
A dawno temu zalozylysmy z niektórymi prywatny wątekA na jakiej? Bo podoba mi się. To są w końcu staraczki, a co chcą wystarać
ja myślę, że bardziej chodzi o mój sposób bycia 2 lata temu przyjechała stara wredna baba, a jako że nie pracuje w tej firmie jakoś strasznie długo, to inne babeczki mnie przed nią ostrzegaly, że jest okropna, wrzeszczy, czepia się, a potem się śmiały, że mnie sobie upodobala i ciągle dzwoniła do nas do pokoju i prosiła, żeby przyszła "Karolynka" i dla mnie jako jedynej była miłaNo ale ten 100-letni niby niegroźny to już przeginka, stary oblech chciał się napatrzeć i nacieszyć. Są dziewczynki z Dubaju czy inne tam na cieszenie ocząt
Lubię ludzi którzy potrafią złagodzić otoczenie. U mnie za to sami pieniacze i fermenciarzeja myślę, że bardziej chodzi o mój sposób bycia 2 lata temu przyjechała stara wredna baba, a jako że nie pracuje w tej firmie jakoś strasznie długo, to inne babeczki mnie przed nią ostrzegaly, że jest okropna, wrzeszczy, czepia się, a potem się śmiały, że mnie sobie upodobala i ciągle dzwoniła do nas do pokoju i prosiła, żeby przyszła "Karolynka" i dla mnie jako jedynej była miła
ja tez nie lubię wszystkiego tak oficjalnie i nerwowo. Źle się pracuje i nie ma się nawet chęci do tej pracyLubię ludzi którzy potrafią złagodzić otoczenie. U mnie za to sami pieniacze i fermenciarze
też tak uważam, ciężko mi się pracuje z kijem w dupieja tez nie lubię wszystkiego tak oficjalnie i nerwowo. Źle się pracuje i nie ma się nawet chęci do tej pracy