reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Na razie lepszej nie znalazłam niestety, a nie mieszkam w Polsce i to nie jest takie proste.. Każda z Was pisze o wspaniałym ginekologu a ja wciąż szukam i szukam. Monitoringu nie miałam a owulacje są i to odczuwalne. Na następnej wizycie poproszę o wszystkie te badania i czas ruszyć do przodu bo lata uciekają :) Dziękuję pięknie za rady i na pewno z nich skorzystam i życzę każdej z Was miłej niespodzianki :) jak będę wiedzieć coś więcej to się odezwę :) Dziękuję!
No tak, skoro nie mieszkasz w Polsce, to niestety wiele wyjaśnia... Zasady za granicą bywają inne i czasem trudno je zrozumieć porównując do polskich realiów i możliwości...

reklama
Na razie lepszej nie znalazłam niestety, a nie mieszkam w Polsce i to nie jest takie proste.. Każda z Was pisze o wspaniałym ginekologu a ja wciąż szukam i szukam. Monitoringu nie miałam a owulacje są i to odczuwalne. Na następnej wizycie poproszę o wszystkie te badania i czas ruszyć do przodu bo lata uciekają :) Dziękuję pięknie za rady i na pewno z nich skorzystam i życzę każdej z Was miłej niespodzianki :) jak będę wiedzieć coś więcej to się odezwę :) Dziękuję!

A skąd wiesz, że są skoro nie miałaś monitoringu?

Wspaniały ginekolog to raczej jest jak pantera śnieżna, każdy słyszał, niewielu widziało 😅😅😅 większość z nas kombinuje i lawiruje między kilkoma lekarzami jednocześnie 🤷🏻‍♀️

Cześć dziewczyny jestem tu nowa, staramy się już z mężem 8 cykl. Dziś zakupiłam testy facelle bo @ ma przyjść jutro i dwa testy wyszły mi tak jak na zdjeciu. Czy to może coś byc… czy te testy maja takie krechy ?🤔

Załączniki

• BF33570C-1872-47D6-9FDC-DE6F13D2D500.jpeg
    BF33570C-1872-47D6-9FDC-DE6F13D2D500.jpeg
    566,1 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry