reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

No dobra Ciotki ;)
Mogę już zrobić comming out, dziękujemy za cierpliwość i kciuki <3

Robiłam testy od 2dpt, 4dpt był biały - wieczorem zaczął mnie boleć brzuch. Nastrój mieliśmy wisielczy... Nie mogłam spać, o 4 w nocy zrobiłam test, na którym był jakiś cień. Widoczny tylko pod kątem ale generalnie ja w życiu nie miałam cienia na teście. O 7 zrobiłam kolejny test, znowu taki cień - Stary też to widział. Na zdjęciu nie widać nic. Pojechałam o 15 na betę, żeby chociaż wyłapać biochem.

Wynik bety 5dpt:

Zobacz załącznik 1481404

Zaczęło się nerwowe oczekiwanie, głównie leżenie, magnez i Nospa.

Dzisiaj 7dpt:

Zobacz załącznik 1481405

Przyrost:

Zobacz załącznik 1481406

Testy z dzisiaj (wszystkie o czułości 10):

Zobacz załącznik 1481407

Jeszcze różnie może być ale ryczymy ze szczęścia i cieszymy się, że mamy już tyle <3.

Mandarynka się urządza <3
Tak! Tak! Tak!
Nasze prośby w końcu zostaly wysłuchane 🥹🥹🥹
Gratulacje!! Rosnij bobasku tam grzecznie 😍😍😘😘

reklama
No dobra Ciotki ;)

Robiłam testy od 2dpt, 4dpt był biały - wieczorem zaczął mnie boleć brzuch. Nastrój mieliśmy wisielczy... Nie mogłam spać, o 4 w nocy zrobiłam test, na którym był jakiś cień. Widoczny tylko pod kątem ale generalnie ja w życiu nie miałam cienia na teście. O 7 zrobiłam kolejny test, znowu taki cień - Stary też to widział. Na zdjęciu nie widać nic. Pojechałam o 15 na betę, żeby chociaż wyłapać biochem.

Wynik bety 5dpt:

Zobacz załącznik 1481404

Dzisiaj 7dpt:

Zobacz załącznik 1481405

Przyrost:

Zobacz załącznik 1481406

Zobacz załącznik 1481407

Jeszcze różnie może być ale ryczymy ze szczęścia i cieszymy się, że mamy już tyle <3.

Gratulacje !!!♥️

Nachuchaliśmy z mężem na Twoją paczkę także proszę się natrzeć tym wirusem!

🥹🥹🥹🥹🥹 to będzie mój święty graal 🧡
Pisałam ostatnio, ze od długiego czasu nic tak naprawdę mnie nie cieszy, czułam się jak chodząca skorupa, a dziś autentycznie poryczałam się ze szczęścia 🥰 znaczy, ze jeszcze do końca nie umarłam w środku 😀
MÓWIŁAM, ŻE GRUDZIEŃ I POCZĄTEK STYCZNIA BĘDZIE DOBRY!!! 🤩

🥹🥹🥹🥹🥹 to będzie mój święty graal 🧡
Pisałam ostatnio, ze od długiego czasu nic tak naprawdę mnie nie cieszy, czułam się jak chodząca skorupa, a dziś autentycznie poryczałam się ze szczęścia 🥰 znaczy, ze jeszcze do końca nie umarłam w środku 😀
MÓWIŁAM, ŻE GRUDZIEŃ I POCZĄTEK STYCZNIA BĘDZIE DOBRY!!! 🤩
Comedy Central No GIF by Alternatino with Arturo Castro

Dziś przyszły wyniki badań nasienia mojego partnera... jestem załamana. Co teraz? Co robić?
Mała liczba plemników, większość bez ruchu...
Jejku, nie zauważyłam oznaczenia, przepraszam!
Nie wiem czy Ci dziewczyny już coś napisały, bo jeszcze nie nadrobiłam wątku.
Wyniki są słabe, ale to wiesz.
Mój mąż pierwsze wyniki miał podobne, udało nam się wyciągnąć wyniki kilkukrotnie. Raz udało mi się zajść w ciąże, co prawda stracona, ale jednak możliwa.
Umówcie się do dobrego androloga, zróbcie posiew nasienia, usg jąder, czy nie ma żylaków powrózka.
Z domowych sposobów oczywiście suple (ja nie polecam gotowych tylko każdy iddzielnie, jeśli chcesz to napiszę więcej), ruch, zdrowa dieta, wywalenie alko, śmieciowego jedzenia, dużo warzyw, strączków, sok pomidorowy, orzechy, olej z czarnuszki i lniany. W diecie i suplach skupiamy się na antyoksydantach. Też mogę napisać więcej, jeśli chcesz.
Dużo ruchu, zero gorących kąieli, sauny, podgrzewanych foteli w aucie, laptopa na kolanach, telefonu w kieszeni.
Polewanie jajek zimną wodą pod prysznicem. Spanie bez majtek i jak najczęstsze chodzenie w luźnych majtkach.
Plemniki są wrażliwe na wszystko i wyniki nasienia są sinusodią, a ze złych wyników nasienia też udają się ciąże.
Trzymam kciuki, powodzenia, jak coś to pisz.

No dobra Ciotki ;)

Wynik bety 5dpt:

Zobacz załącznik 1481404

Dzisiaj 7dpt:

Zobacz załącznik 1481405

Przyrost:

Zobacz załącznik 1481406

Zobacz załącznik 1481407

Ryczę! Tak bardzo gratuluję!!!!
Happy Crying GIF by Pokémon

No dobra Ciotki ;)

Wynik bety 5dpt:

Zobacz załącznik 1481404

Dzisiaj 7dpt:

Zobacz załącznik 1481405

Przyrost:

Zobacz załącznik 1481406

Zobacz załącznik 1481407

I ja się poryczalam!!!!! Fantastyczne wiadomości!!!! Rośnij zdrowo!

@lady_in_blue gratuluję z całego serca! ❤

Ja udzielałam się na comiesięcznych wątkach 😁 jie wiem czy mnie kojarzycie.

W każdym razie przez grzybicę paznokcia z która walczę od listopada mam przerwę do kwietnia przez leki. Biorę jeszcze 3 tygodnie a później kolejne 8 przerwy 😬

Chce dołączyć tu do Was może czegoś się nauczę 😁

reklama
Dzięki Dziewczyny za wszystko ♥️🥹

Oby Mandarynka wszystkim dmuchnęła w żagle i żebyśmy miały całe stado forumowych Bobasów w tym roku ♥️.
bardzo bym chciała, żebyście z Zazuu były wspaniałym początkiem wielkiej fali przenosin doświadczonych Staraczek na wątki mamusiowe 🥰

Do góry