Hope99
Fanka BB :)
I to na Ciebie działa?1 raz dziennie jedna tabletka, od 5 do 7 dnia cyklu
![Face screaming in fear :scream: 😱](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f631.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to na Ciebie działa?1 raz dziennie jedna tabletka, od 5 do 7 dnia cyklu
no działa, dziala. Jeden pecherzyk zawszeI to na Ciebie działa?![]()
ja na dzień dobry dostałam 2x1 od 4dc do 8dc i wtedy udało nam się zajść w ciąże. czemu masz taka mała dawkę?1 raz dziennie jedna tabletka, od 5 do 7 dnia cyklu
ja na dzień dobry dostałam 2x1 od 4dc do 8dc i wtedy udało nam się zajść w ciąże. czemu masz taka mała dawkę?
No ja mam inne AMH i inną historię ale miałam do pewnego czasu własne owulacje przynajmniej w tym roku a w październiku brałam dużo większą dawkę Aromka niż Ty.no działa, dziala. Jeden pecherzyk zawsze
ale wiem, że dziewczyny biorą więcej, dlatego tak się zastanawiałam, czy też by sobie więcej nie wyhodować, bo mam bardzo duży zapasdo 80-tki mi starczy
![]()
Wszystkie badania, o których pisałam, mają sens do 6 tygodni po łyżeczkowaniu.Nie badałam... Zinterpretować to może i kogoś znajdę, z wypisaniem gorzej.
A czy to wszystko ma sens no tak... 7-8 tygodni po ?
Wszystkie badania, o których pisałam, mają sens do 6 tygodni po łyżeczkowaniu.
Natomiast badania na zespół antyfosfolipidowy w skład którego wchodzą: przeciwciała antykardiolipinowe w klasie IgG i IgM, przeciwciała przeciw beta-2- glikoproteinie w klasie IgG i IgM oraz antykoagulant tocznia trzeba powtórzyć co najmniej po 12 tygodniach od.
Każdy szanujący się lekarz, by móc zdiagnozować lub wykluczyć zespół antyfosfolipidowy powinien dać dwa skierowania.
Nie mylcie proszę nikogo.
Przeciwciała antykardiolipinowe to inna nazwa przeciwciał antyfosfolipidowych, które są składową całego zespołu.
Te pojęcia po prostu stosuje się zamiennie.
Dzięki!Wszystkie badania, o których pisałam, mają sens do 6 tygodni po łyżeczkowaniu.
Natomiast badania na zespół antyfosfolipidowy w skład którego wchodzą: przeciwciała antykardiolipinowe w klasie IgG i IgM, przeciwciała przeciw beta-2- glikoproteinie w klasie IgG i IgM oraz antykoagulant tocznia trzeba powtórzyć co najmniej po 12 tygodniach od.
Każdy szanujący się lekarz, by móc zdiagnozować lub wykluczyć zespół antyfosfolipidowy powinien dać dwa skierowania.
Nie mylcie proszę nikogo.
Przeciwciała antykardiolipinowe to inna nazwa przeciwciał antyfosfolipidowych, które są składową całego zespołu.
Te pojęcia po prostu stosuje się zamiennie.
To jest to samoMam dwa oddzielne wyniki.
Jeden na przeciwciała antykardiolipinowe drugi na przeciwciała antyfosfolipidow