reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Pytanie do osób stosujących jakiekolwiek wstrzykiwacze czy inne zastrzyki do stymulacji. Czy wy też nic nie czujecie? Biorąc np heparynę podczas wkłucia i wprowadzania leku czułam czasami taki dyskomfort czy nie wiem jak to nazwać. A biorąc gonadotropiny nie czuje zupełnie nic. Aż sie zastanawiam czy dobrze go podaje bo mogłabym się kłuć 10 razy dziennie i nie poczuje tego. 🙈
Nic 😉. Ale ja mam w co wbijać... Jak to kiedyś któraś z Was napisała? "Brzuch to mięsień"? No to wtedy pewnie czuć, ale to nie u mnie 🤣.
Gorzej na pewno z heparyną czy jakimiś innymi ampułkostrzykawkami w udo...

Nic 😉. Ale ja mam w co wbijać... Jak to kiedyś któraś z Was napisała? "Brzuch to mięsień"? No to wtedy pewnie czuć, ale to nie u mnie 🤣.
Gorzej na pewno z heparyną czy jakimiś innymi ampułkostrzykawkami w udo...
Ja też mam w co wbijać pomimo, że jestem szczupła ale endometrioza+ coś w stylu otyłości brzusznej więc w każdej sukience wyglądam jakbym była już w ciąży. 🤣 także miejsca do złapania fałdki mi nie brakuje. 😁

Zaczynają spływać wyniki badań :D
1669039286964.png

Testopsteron badałam pierwszy raz w życiu. Ok jest? A estradiol nie za duży?
Mam LH ale bez FSH nie będę wrzucać :D

mam dzis 3 dc, wzięłam Aromek, ale mi się kończy i zadzwoniłam do przychodni umówić się na usg i żeby mi receptę wypisali, niestety moja ginka wyszła za mąż i do konca roku jej nie będzie 😅 na szczęście się zapisałam do jakiegoś zastępczego gina, myślę, że zmierzyć pęcherzyki i endo każdy potrafi. Tylko ostrzegano mnie, że to młody lekarz, także pozostaje mi co to sama wiem, no i Wy oczywiście 😁
Strasznie mnie kusi zwiększyć dawkę Aromka... mogę mieć ciążę bliźniacza, nawet marzę o takiej. Kusi mnie też to, że nawet jak jeden pecherzyk się nie zaplodni (jak do tej pory), to może chociaż jakiś inny... co myślicie?
a jaka dawkę stosujesz aromek?

reklama
Do góry