reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2023

No to jeszcze ja 😁
ja 29 lat, mąż 31. Staramy się od marca 2021. Mam dziecko z poprzedniego związku.
Po odstawieniu antykoncepcji brak owulacji, wysokie AMH, ale lekarze nie stwierdzili policystycznych jajnikow. Na pierwszym cyklu stymulowanym udało się zajść w ciążę, niestety poronienie w kwietniu 2022. Od tamtej pory miałam jeszcze 2 stymulacje, ale nie przyniosły rezultatu. Dodatkowo wysoka prolaktyna, biorę bromocorn

reklama
jakie badania robicie?
Jak pisałaś to wybacz, ale dopiero zaczynam się tym interesować :p
Kiry, kariotypy, zespół łamliwego chromosomu X no a stary musi zrobić nie do końca ogarniam co 😄 ale napisane jest test wiązania z hialuronianem, fragmentację dna plemnika, parametry nasienia do badania fragmentacji DNA plemnika

mam dzis 3 dc, wzięłam Aromek, ale mi się kończy i zadzwoniłam do przychodni umówić się na usg i żeby mi receptę wypisali, niestety moja ginka wyszła za mąż i do konca roku jej nie będzie 😅 na szczęście się zapisałam do jakiegoś zastępczego gina, myślę, że zmierzyć pęcherzyki i endo każdy potrafi. Tylko ostrzegano mnie, że to młody lekarz, także pozostaje mi co to sama wiem, no i Wy oczywiście 😁
Strasznie mnie kusi zwiększyć dawkę Aromka... mogę mieć ciążę bliźniacza, nawet marzę o takiej. Kusi mnie też to, że nawet jak jeden pecherzyk się nie zaplodni (jak do tej pory), to może chociaż jakiś inny... co myślicie?

mam dzis 3 dc, wzięłam Aromek, ale mi się kończy i zadzwoniłam do przychodni umówić się na usg i żeby mi receptę wypisali, niestety moja ginka wyszła za mąż i do konca roku jej nie będzie 😅 na szczęście się zapisałam do jakiegoś zastępczego gina, myślę, że zmierzyć pęcherzyki i endo każdy potrafi. Tylko ostrzegano mnie, że to młody lekarz, także pozostaje mi co to sama wiem, no i Wy oczywiście 😁
Strasznie mnie kusi zwiększyć dawkę Aromka... mogę mieć ciążę bliźniacza, nawet marzę o takiej. Kusi mnie też to, że nawet jak jeden pecherzyk się nie zaplodni (jak do tej pory), to może chociaż jakiś inny... co myślicie?

Myślę, że nie kombinuj😂
A gin niech ładnie foteczki zrób

reklama
mój Stary ciągle mi truje, że mam go umówić na badania nasienia. On nawet myślał, że może zrobi gdzieś przy okazji, jak pojedziemy w sobotę do galerii 😅 jaki jest czas oczekiwania mniej więcej na badanie?

Zależy gdzie. W bocianie mieliśmy szybkie terminy i ogólnie tanio, przyjemnie i komfortowo i szybko wynik więc ja polecam

Do góry