reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

@Nel331 matko kochana, właśnie doczytałam te wczorajsze wpisy ! 😱
jestem w totalnym szoku, strasznie mi Cię szkoda... przytulam najmocniej ❤
pamiętam jak koleżanka w pracy opowiadała, że jej siostra podczas narkozy również dostała reakcji alergicznej, ale u niej objawiło się to tak, że po prostu jakby zapadła w śpiączkę i nie mogli jej wybudzic. Nie wiedziała, że ma alergię na narkoze i nie poinformowała lekarzy, bo to jej pierwsza narkoza była. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Dobrze, że u Ciebie też już jest ok, ale tak jak dziewczyny mówią, na przyszłość dobrze mieć to na papierze
Dziękuje ❤️ No będziemy pisać oficjalnie maila w tej sprawie, to nie była moja pierwsza narkoza stad wiem, ze nie powinnam nic czuć, a na co jestem uczulona zgłosiłam, z poprzednia nie było żadnych problemów. Przy ivf mam mieć i jak się psychicznie nie ogarnę ani nie będę wiedziała od czego to mogło wystąpić to ciaZko będzie się tego podjąć

reklama
Dziękuje ❤️ No będziemy pisać oficjalnie maila w tej sprawie, to nie była moja pierwsza narkoza stad wiem, ze nie powinnam nic czuć, a na co jestem uczulona zgłosiłam, z poprzednia nie było żadnych problemów. Przy ivf mam mieć i jak się psychicznie nie ogarnę ani nie będę wiedziała od czego to mogło wystąpić to ciaZko będzie się tego podjąć
Na pewno lekarze przy IVF wezmą wszystkie parametry pod uwagę, łącznie z Twoim komfortem, i zaproponują dobre i bezpieczne rozwiązanie 🤞

😎💪🏻
30E1EE69-CB02-4B7D-8B94-61A6F99E0872.jpeg

Nie No do ty, pewnie jutro bym wróciła. A ja 4 stycznia mam wizytę w sprawie ivf potem będzie mnie umawiał na nastepne i nie chce przeginać z ta nieobecnością 😞
Słuchaj, ja pracuje prawie polowe swojego życia i coś Ci powiem - NIKT CI ZA TO NIE PODZIĘKUJE!!! Idź na l4 jeśli czujesz taką potrzebę i nie oglądaj się na nic. Nie przeginasz, dbasz o siebie a z tym sie nie da przesadzić.

Słuchaj, ja pracuje prawie polowe swojego życia i coś Ci powiem - NIKT CI ZA TO NIE PODZIĘKUJE!!! Idź na l4 jeśli czujesz taką potrzebę i nie oglądaj się na nic. Nie przeginasz, dbasz o siebie a z tym sie nie da przesadzić.
Wiem, ja tez wszystkim to powtarzam, ale teraz się tak ponakladalo wszystko ze będę mieć prwnie tych wizyt lekarskich sporo, a ze my do kliniki dojeżdżamy 80km to nie wiem na ile się to uda po pracy i będzie trzeba brać wolne 🤦‍♀️

Wiem, ja tez wszystkim to powtarzam, ale teraz się tak ponakladalo wszystko ze będę mieć prwnie tych wizyt lekarskich sporo, a ze my do kliniki dojeżdżamy 80km to nie wiem na ile się to uda po pracy i będzie trzeba brać wolne 🤦‍♀️
Zaraz będziesz mieć świeży urlop a później luty-marzec l4 na 9mcy wiec na co to trzymać ;)
Jinx GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

reklama
Do góry