reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

No nie wiem, jak pytałam to tylko usłyszałam, ze tak się zdarza.
A na moje aluzje ze cały zabieg czułam wszystko i słyszałam wszystko to zbywali temat, jeden lekarz przez to chyba ze trochę smieszkowalismy rano przed zabiegiem powiedział ze niektóre panie sobie robią spuchnięte usta. No trochę co innego kwas na usta a alergia po narkozie 🤦‍♀️
Jakbym tam wpadła to by chmury osrali. Aż mi się ciśnienie podniosło. Jak dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło🙄🙄🙄🥺

reklama
Nie no, to co ja opisuje i to co miała @Nel331 to zdecydowanie żadnych rurek w gardle. Ale ja byłam w 100 procentach wyłączona i nic z tego nie pamiętam. Urwany film na kilkadziesiąt minut.
Na wypisie mam „znieczulenie ogólne dożylne”
Z 4 pań wszystkie to miały i tylko ja miałam sytuacje ze byłam pół świadoma i czułam ten cholerny ból. Jak tylko mogłam otworzyć oczy to zaczęły mi lecieć łzy i nie mogłam się uspokoic tylko jak pytali to mówiłam ze strasznie mnie boli i cały czas bolało.

Jak tam @Nel331 forma dzisiaj? Lepiej troszkę?
Dziękuje za troskę, nadal siedzę i chce mi się płakać, nie wiem czy to ja jestem jakaś walnięta czy o co chodzi, wczoraj długo nie mogłam usnąć nawet jak maz mnie trzymał za rękę i cały czas mówił ze jest ok, miałam wrazenie ze i tak nie słyszy co mówię skoro na narkozie mnie nie słyszeli, w nocy soe budziłam. Jestem niewyspana i wzięłam do pracy ketonal jakby na brzuch. Zobaczymy co powiedzą dzisiaj mężowi bo jest tak nabuzowany ze chyba więcej mnie za prog tego szpitala nie wpuszcza🤦‍♀️

Dziękuje za troskę, nadal siedzę i chce mi się płakać, nie wiem czy to ja jestem jakaś walnięta czy o co chodzi, wczoraj długo nie mogłam usnąć nawet jak maz mnie trzymał za rękę i cały czas mówił ze jest ok, miałam wrazenie ze i tak nie słyszy co mówię skoro na narkozie mnie nie słyszeli, w nocy soe budziłam. Jestem niewyspana i wzięłam do pracy ketonal jakby na brzuch. Zobaczymy co powiedzą dzisiaj mężowi bo jest tak nabuzowany ze chyba więcej mnie za prog tego szpitala nie wpuszcza🤦‍♀️
Do pracy?! Żartujesz?? Nawet w moim durnowatym systemie nie poszłam ani razu do pracy następnego dnia po narkozie. A już tym bardziej w takiej sytuacji jak Twoja!

reklama
@Nel331 matko kochana, właśnie doczytałam te wczorajsze wpisy ! 😱
jestem w totalnym szoku, strasznie mi Cię szkoda... przytulam najmocniej ❤
pamiętam jak koleżanka w pracy opowiadała, że jej siostra podczas narkozy również dostała reakcji alergicznej, ale u niej objawiło się to tak, że po prostu jakby zapadła w śpiączkę i nie mogli jej wybudzic. Nie wiedziała, że ma alergię na narkoze i nie poinformowała lekarzy, bo to jej pierwsza narkoza była. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Dobrze, że u Ciebie też już jest ok, ale tak jak dziewczyny mówią, na przyszłość dobrze mieć to na papierze

Do góry