reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Nie pisze na czczo, tylko jedynie przed posiłkiem 🙈. W sumie wypiłam herbatkę i zjadłam coś małego kilka godzin temu.
A bo napisałaś, że pisze w ulotce że po posiłku :D ja pamiętam, że wręcz przeciwnie :D
Ale spokojnie, nic się nie stało, po prostu następne dni bierz rano przed śniadaniem i wszystko będzie działać :-)

reklama
@lady_in_blue a powiedz mi bo na czczo biorę euthyrox, czy mogę to razem brać, wiesz może, czy lepiej to nie łączyć 🙈. Bo mierze temp. o 5.20 i wtedy właśnie biorę sobie euthyrox żeby w sumie nie zapomnieć i nie zjeść 😂🙈, to taki schemat sobie zrobiłam 🙈
Podobno powinna być co najmniej godzina przerwy między Euthyroxem a Clo. Ja akurat nie biorę ale zapytałam koleżanki, która brała oba i jednocześnie jest farmaceutką więc traktuję ją jako wiarygodne źródło wiedzy 😎.

A bo tu tak ciuchutko siedzę, bo się uczę od Was, ja mogę jedynie na duchu podtrzymać bo moja wiedza przy Waszej to taka jak igła w stogu siana, a jak czegoś nie wiem to wolę nie pisać 🙈. Jedynie więcej na kreseczkach się odzywam 🙈
Ja to jestem już raczej taką staraczką na finiszu, ale wchodzę tu bo kibicuję dziewczynom 🙂❤️

reklama
Ja to jestem już raczej taką staraczką na finiszu, ale wchodzę tu bo kibicuję dziewczynom 🙂❤️
Kochana ja trzymam jednak za Ciebie kciuki 💚🍀. Ja pierwsze starania w sumie jak na dziewczyny krótki okres starań, bo jakieś 8mce🙈. Ale no od początku były problemy 🤷‍♀️. Teraz clo i jakoś psychicznie się staram nastawić, że zdziała cuda, chociaż może efekt placebo też coś przyniesie 😂😂🤷‍♀️

Do góry