reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Bo generalnie przyjdzie do lekarza taka dziewczyna, że od 3 miesięcy nie wychodzi, lekarz da jej dupka od 16 dc i zajdzie (a bez dupka też by zaszła bo jest po prostu zdrowa) i zaczyna się uważanie, że duphaston to lek na całe zło...
Ja myślę, że gdyby nie to forum to bym do tej pory miałą zdabany progesteron i TSH.
Może zajść tylko taka, która ma krotkie cykle i ta owu po prostu wystąpi do 15dc. Żadna z dłuższym cyklem nie zajdzie ;)

reklama
ja w ogóle dalej mam ten pomieszany śluz z brunatna krwia... myślałam, ze to jednorazowa akcja rano, a to tak cały dzień... tylko skąpe to co prawda 🙄

Od razu dodam, że Olga też odsyła dalej jak coś wykracza poza jej kompetencje więc może być tak, że poleci inne miejsce. Plus diagnosis ma podpisaną umowę z pzu

jaki jest koszt wizyty?

Ja nie płacę nic bo mam z pzu 😅 więc nawet nie wiem.
Na pewno przez telefon powiedzą.
Generalnie polecam wykupić sobie pzu jak kto ma możliwość bo oni nawet skierowań nie chcą jak idę na jakieś badania tylko mówię co chce i od ręki robię

Ja nie płacę nic bo mam z pzu 😅 więc nawet nie wiem.
Na pewno przez telefon powiedzą.
Generalnie polecam wykupić sobie pzu jak kto ma możliwość bo oni nawet skierowań nie chcą jak idę na jakieś badania tylko mówię co chce i od ręki robię
jak to można wykupić? Ja mam grupowe PZU z pracy śle to chyba nie to :-/

jak to można wykupić? Ja mam grupowe PZU z pracy śle to chyba nie to :-/

Jeśli opieka medyczna to to właśnie. Ja też mam z pracy, ale generalnie można sobie też taki pakiet wykupić. To znaczy może nam wykupić chyba ktoś kto ma działalność. Warto zerknąć na stronie pzu

reklama
Do góry