reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Wiesz, jak jest dobry to potrafi przyznać gdzie nie sięgają jego umiejętności albo możliwości. Ja potem chodziłam prywatnie do takiego bardzo polecanego ginekologa od niepłodności, starszy facet z dużym doświadczeniem. I on mi po 3-4 miesiącach eksperymentów z lekami potrafił powiedzieć, że wyczerpał zapas pomysłów i możliwości jakie ma w prywatnym gabinecie, i nadal nie wie co jest nie tak, bo powinnam już w tej ciąży być. Więc proponuje udać się do kliniki z zapleczem embriologicznym i spróbować inseminacji albo ivf jeśli dopuszczamy taką opcję. Alternatywnie on może mi dalej robić ten monitoring ale nie gwarantuje żadnych efektów i po prostu bez sensu, żebym dalej za to płaciła.

I też szanuję gościa za to 😎.
Mi tez ginka, która prowadziła mnie na początku powiedziała po roku- widzę, ze pani jest już zrezygnowana, polecam skierować się do kliniki leczenia niepłodności bo ja już wyczerpalam swoje możliwości, nie odżegnuje się ale tez nie widzę sensu w powtarzaniu w kółko stymulacji skoro nie ma z tego efektu, tu trzeba innej diagnostyki, metod i wiedzy. I jestem jej wdzięczna za to, ze zrobiła co mogła (a zrobiła dużo) i nie zwodziła mnie dłużej, a na niepłodności łatwo jest robić kasę nawijąjąc makaron na uszy.

@lady_in_blue
I Hope Please GIF

reklama
Dziewczynki byłam dziś u lekarza , miałam pozna owulacje a seksu nie było . Endo 12 mm , na prawym jajniku ciałko żółte. Czy jak dis byłby seks to może coś z tego być ? ( Wiem głupie pytanie ) ale tonący .....🥹 Eh jest mi przykro że przegapiłam

Do góry