reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
A mog
A mogłabyś napisać jakie są wymagania do 1 takiej wizyty? Co sprawdzają i co w ogóle u nich jest podstawą do tego żeby się zakwalifikować?
Pytam pod takim kątem, że powoli w Luxmedzie zaczynaja się robić schody, nie chcą robić kolejnych badań, te bardziej zaawansowane nie obejmuje pakiet więc tak czy tak będzie trzeba bulić. Więc może właśnie tak udałoby sie wcisnąć na jakieś badania.
Ja po prostu poszlam do rodzinnego, powiedzialam, ze nie ma ciąży 3 lata (naciagnnelam) i poprosilam o skierowanie. Dal mi bez problemu.
A coś więcej mówili? Czy trzeba po prostu przyjść i nic nie przygotowywać?
Nic nie mowili, ale wezme wszystko. Moze by mi ta trombo zbadali na nfz?

Ja po prostu poszlam do rodzinnego, powiedzialam, ze nie ma ciąży 3 lata (naciagnnelam) i poprosilam o skierowanie. Dal mi bez problemu.

Nic nie mowili, ale wezme wszystko. Moze by mi ta trombo zbadali na nfz?
No w niektórych miejscach badają. Pytanie czy tutaj akurat się łapie - tego nie wiem.

Nie pójdę dziś na wizytę, bo koleżanka ze zmiany wzięła wolne na urodziny i będę sama w pracy wiec nie mogę wyjść. Pójdę jutro od rana, może coś jeszcze zobaczy.
W sumie ciałko żółte nie ucieknie w razie czego 😛

tak naprawde to mi zależy tylko na inseminacji. Wszystko inne będzie bonusem. Chociaż boje sie, że na nfz to wiecie, będą robić w środy i piątki i nijak to się nie bedzie miało do zwykłego cyklu
No tylko pewnie tak od razu Ci tej IUI nie dadzą, tylko będą chcieli coś najpierw zbadać :D
Chyba że będą dobrzy i uznają dotychczasowe wyniki badań 🤞🤞🤞

No tylko pewnie tak od razu Ci tej IUI nie dadzą, tylko będą chcieli coś najpierw zbadać :D
Chyba że będą dobrzy i uznają dotychczasowe wyniki badań 🤞🤞🤞
no zobaczymy. Nie nastawiam się na nic.
Jeszcze sie biję z myślą, czy nie spróbować IUI u mojego gina prywtanie w klinice, jeśli w tym uczkinie będą się ociągać...

reklama
Byłam dzisiaj u gina (13dc). Stwierdził, że lewy jajnik nadal jest policystyczny, ale na prawym jest jeden pęcherzyk, z którego może coś będzie. Zaproponował spotkanie za 2-3 dni, żeby sprawdzić, ale mam wyjazd zaplanowany, więc nie dam rady. Sprawdzimy w styczniu co z tą owulacją.
Mam brać Duphaston od 16 do 25 dnia cyklu.
Sama już teraz nie wiem czy odwoływać ten wyjazd na ostatnią chwilę, albo może tam na miejscu iść sprawdzić. Czy może odpuścić i zaczekać do następnego cyklu. Co myślicie?

Do góry