reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Ja tak naprawdę mam tylko stwierdzić czy była owu wiec czy będę przed, w trakcie czy po to w sumie nic mi nie zmienia ;)
hejka !
o której idziesz do tego lekarza ?
Ja dzisiaj poszłam do pracy i szefowa mnie wróciła do domu jak mnie zobaczyła. Jakieś grypsko mnie dopadło 🙁
dodatkowo wczoraj wzięłam ovi, a dzisiaj rano dostałam jakiegoś brązowego plamienia... rynce opadajo

reklama
Ja ogólnie celuje w inseminacje, no ale najpierw muszę iść na normalna wizyte. Zobaczymy co mi powiedza, ale idę z mysla o inseminacji
A mogłabyś napisać jakie są wymagania do 1 takiej wizyty? Co sprawdzają i co w ogóle u nich jest podstawą do tego żeby się zakwalifikować?
Pytam pod takim kątem, że powoli w Luxmedzie zaczynaja się robić schody, nie chcą robić kolejnych badań, te bardziej zaawansowane nie obejmuje pakiet więc tak czy tak będzie trzeba bulić. Więc może właśnie tak udałoby sie wcisnąć na jakieś badania.

Ostatnia edycja:
Do góry