Ceonis
Fanka BB :)
Z takiego, za które zapłaciłam, więc w necie nie znajdzieszz jakiego to źródła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z takiego, za które zapłaciłam, więc w necie nie znajdzieszz jakiego to źródła?
ja z chęcią zapłacę jak polecasz jako ciekawa lekturę, tylko muszę znać tytułZ takiego, za które zapłaciłam, więc w necie nie znajdziesz
miesiączka bez bólu. Tam jest taki pakiet za 47 zł, wzięłam to, co może mi się praktycznie przydać, bo reszta to drogie pierdololo coachingoweja z chęcią zapłacę jak polecasz jako ciekawa lekturę, tylko muszę znać tytuł
dzięki, sprawdzęmiesiączka bez bólu. Tam jest taki pakiet za 47 zł, wzięłam to, co może mi się praktycznie przydać, bo reszta to drogie pierdololo coachingowe
Mam w domu całe opakowanie, ale 1. Nie mam ovitrelle 2. Jak wezmę to uzna, ze wróciły mi owulacje i już nigdy nie da mi receptyWysłać Ci aromka?
Rany boskie, moja babcia nie bierze tylu tabletekmata, może się komuś przyda
fajnie wygląda z opisu ten pakiet, chyba sobie kupię, chociaż to o zachodzeniu w ciążę, a ja już jestem w 1t+2, ale poczytać nie zaszkodzi, bo o wczesnej ciąży też coś niby jestmiesiączka bez bólu. Tam jest taki pakiet za 47 zł, wzięłam to, co może mi się praktycznie przydać, bo reszta to drogie pierdololo coachingowe
no właśnie myślę z czego mogę zrezygnować A widziałaś kiedyś pakiet tabsow w pudełeczku @Zazuu?Mam w domu całe opakowanie, ale 1. Nie mam ovitrelle 2. Jak wezmę to uzna, ze wróciły mi owulacje i już nigdy nie da mi recepty
Rany boskie, moja babcia nie bierze tylu tabletek
Pani jak u lekomanaNie miałam przyjemności