Bolilol
Fanka BB :)
rozumiem Twoje rozczarowanie i wkurw na lekarza, masz pełne prawo być wściekła, ale halo halo halo tu policja stojąca na straży realizmu: jakie masz w tej chwili obiektywne podstawy do tego aby stwierdzić, że w tym cyklu też się nie uda (od razu zaznaczam, że "do tej pory się nie udawało" to nie jest obiektywna podstawa)? Jeszcze nie wiesz, czy owulacja nie wystąpi kochanaZe mnie leje się za przeproszeniem jak z wiadra, tez zrobię w sobotę Będzie to musiało wystarczyć, inaczej nie będzie a nie chce mi się czekać kolejnego miesiąca zreszta lekarz mnie wczoraj zagrzał, bo miałam mieć teraz po immunosupresji 3 cykle stymulowane, bo tyle te leki działają, a on stwierdził, ze skoro teraz była owulacja to może i w kolejnym cyklu tez będzie naturalna i mi nie dał leków bo musi sprawdzić wiec jeśli to był jednorazowy wybryk to jestem jeden cykl w plecy, masakra. Wiec w dupie już mam wszystko bo wiem, ze i tak się nie uda
Masz pełne prawo być rozczarowana, zła, smutna, czuć cokolwiek czujesz - masz tu nas od tego, żeby Cię wspierać, ale nie zgadzam się na to, żebyś z góry przekreślała cykl, który dopiero się zaczął, noł noł noł (wstawiłabym gifa z kimś kto tak merda paluszkiem, ale nie umiem we wstawianie gifów w posty)