reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Hej dziewczyny! Miłego dnia ☀️
Ja właśnie przyjechjałam do pracy z pobrania, zrobiłam te wszystkie hormony początkowocyklowe, dorzuciłam jeszcze 17-OH progesteron, ale zrezygnowałam z prolaktyny - okropnie źle spałam dziś w nocy i myślę, ze wynik mógłby nie być miarodajny. Dostałam też wynik cytologii i grupa 1 więc spoko.
Co u Was? Jak samopoczucie? Który dc, jak starania?
Miłego dnia ❤️

reklama
1669024676659.png

Powiedzcie mi, czy rzeczywiście sens ma zrobienie tylko całego pakietu? Czy np jak zrobie sam KIR to przyda się do czegoś? Jednak dużo hajsu trzeba bulić...

Zobacz załącznik 1466485
Powiedzcie mi, czy rzeczywiście sens ma zrobienie tylko całego pakietu? Czy np jak zrobie sam KIR to przyda się do czegoś? Jednak dużo hajsu trzeba bulić...
Tak jak pisałam niżej- ja bym zrobiła KIR + HLA-C u Ciebie i męża na początek.
Ale ceny...
Kuzwa i to jest odp gdzie są te dzieci...
A to tylko część badań. 😅 jak dochodzą np problemy z utrzymaniem jest ich 2x tyle i też nie tanie.

Zobacz załącznik 1466485
Możesz najpierw zrobić sam kir i w zależności od tego co wyjdzie dopiero hlac. Przy czym tutaj to już wjeżdżają kompetencje immunologa bo raczej mało który ginekolog coś zrobi z tym wynikiem jeśli będzie zły.

Heparynę na PAI może Ci dać ginekolog.

reklama
Hej, ja tez się przywitam ;) starania od sierpnia 2021. Miesiąc temu wycięcie mięśniaka i torbieli endometrialnych z obu jajników. Teraz przymusowe pol roku przerwy w staraniach ze względu na operacje. W tym czasie mam zamiar zrobić jeszcze raz wszystkie hormony i mam nadzieje ze 2023 okaże sie szczęśliwy ;)

Do góry