reklama
Bolilol
Fanka BB :)
bo Ty jesteś stała w podejściu, a ja taka chorągiewka, więc ja sobie od razu zostawiam margines na zmianę zdaniaNo nie wiem, 4 bardzo wystarane i upragnione ciążę za mną, wszystkie stracone a ja dalej nie rozumiem
pluto_nova
Moderator
no o tym filmie o Agacie Mróz tej siatkarce co to ją Olga Bołądź grała, że raka miała i w ciążę zaszła i czekała do porodu z leczeniem i umarłaPrzybliżycie o czym mowicie z tym bohaterstwem? Bo ja jak zwykle nic nie wiem
olka11135
Przybliżycie o czym mowicie z tym bohaterstwem? Bo ja jak zwykle nic nie wiem
Mogę coś pojebac bo to było dawno ale ona miała białaczkę. I w chwilę później dowiedziała się że jest w ciąży. I odmówiła chemii ze względu na nią. Potem było za późno i zmarła
pluto_nova
Moderator
noo to, to!Mogę coś pojebac bo to było dawno ale ona miała białaczkę. I w chwilę później dowiedziała się że jest w ciąży. I odmówiła chemii ze względu na nią. Potem było za późno i zmarła
Zazuu
Mogę coś pojebac bo to było dawno ale ona miała białaczkę. I w chwilę później dowiedziała się że jest w ciąży. I odmówiła chemii ze względu na nią. Potem było za późno i zmarła
Tak mniej więcej właśnie
Madame JS
Znaczy ona chyba umarła przez komplikacje po przeszczepie, miała zakażenie, sepsę... ?Mogę coś pojebac bo to było dawno ale ona miała białaczkę. I w chwilę później dowiedziała się że jest w ciąży. I odmówiła chemii ze względu na nią. Potem było za późno i zmarła
LadyCaro
no wlasnie na wikipedii jest napisane, że dlatego, a nie, że za późno się poddała chemiiZnaczy ona chyba umarła przez komplikacje po przeszczepie, miała zakażenie, sepsę... ?
reklama
Zazuu
Znaczy ona chyba umarła przez komplikacje po przeszczepie, miała zakażenie, sepsę... ?
Chyba w filmie było pokazane, że to wszytko wynikało ze zwlekania, leczeniem.
Teraz już Wam nie powiem, ale dla mnie już sam fakt odwlekania walki o własne życie bo właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży, nie mieści się w moim wąskim móżdżku