reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Chyba w filmie było pokazane, że to wszytko wynikało ze zwlekania, leczeniem.
Teraz już Wam nie powiem, ale dla mnie już sam fakt odwlekania walki o własne życie bo właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży, nie mieści się w moim wąskim móżdżku 😅
no takie to jest nielogiczne, bo no automatycznie zwiększasz szasne na to, ze to dziecko dla którego się tak poświęceasz bedzie bez matki

reklama
Ja przed staraniami mówiłam, ze w życiu nie bede uprawiać seksu pod owulacje xD ze po prostu bede uprawiać seks i tyle :D
Taaaa moje 40 owulakow w szufladzie teraz płacze ze śmiechu
też tak myślałam jak zaczynaliśmy że nie chce byśmy stali się jedną z tych par a teraz leżę z nogami do góry po seksie że mi prawie kręgosłup nie pęka 😅

no takie to jest nielogiczne, bo no automatycznie zwiększasz szasne na to, ze to dziecko dla którego się tak poświęceasz bedzie bez matki

Cały film był dość ckliwy i łzawy i głównie miał pokazać chyba ile kobieta powinna poświęcić dla nienarodzonego dziecka. Zresztą było kilka recenzji, że film został zrobiony tak żeby być modelową wizytówką ruchu pro life

Wiecie, dla mnie to było takie nielogiczne, bo ona miała naprawdę duże szanse na wyleczenie z tego co pamiętam, a odłożyła to, bo zaszła w ciążę… Ja bym się wyleczyła i wtedy próbowała znów starać o dziecko 😝

Wiecie, dla mnie to było takie nielogiczne, bo ona miała naprawdę duże szanse na wyleczenie z tego co pamiętam, a odłożyła to, bo zaszła w ciążę… Ja bym się wyleczyła i wtedy próbowała znów starać o dziecko 😝

No generalnie wcześnie wykrytą białaczkę da się leczyć. Pomijając to miała męża któremu na niej zależało i on był przeciwny tej decyzji, ona była bardzo zakochana. Ogólnie uważam, że kobieta ma prawo podjąć decyzję sama nawet tak kontrowersyjną, natomiast nie odnajduje w tym bohaterstwa. Podjęła decyzję do której miała prawo, w moim odczuciu nielogiczną i niekoniecznie mądrą, której ja na pewno bym nie podjęła no ale miała wybór.
Gorzej, że my już niedługo możemy nie mieć i świat będzie pełen moglił takich bohaterek nie z własnego wyboru 😅

reklama
Do góry