reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
Dziewczyny poratujcie wiedzą. Po zmianie endo mam przepisane siofor 1000 xr. Miałam przepisane 120szt ale braknie mi do kolejnej wizyty ( nienwiem jak on to obliczył że starczy).
U rodzinnego mam zaświadczenie od 1 endokrynologa na siofor 1000 a mimo że zmieniłam endo nie chce mi przepisać bo muszę dać zaświadczenie na siofor 1000 xr🙄 a wizyta dopiero w styczniu. I teraz pytanie czy jak wezme receptę od rodzinnego na siofor 1000 i będę brała jedna tabletkę na pół czyli rano 500 i wieczorem 500 to w przybliżeniu będzie to samo jakbym wzięła 1 tabl 1000 XR ??

Dziewczyny poratujcie wiedzą. Po zmianie endo mam przepisane siofor 1000 xr. Miałam przepisane 120szt ale braknie mi do kolejnej wizyty ( nienwiem jak on to obliczył że starczy).
U rodzinnego mam zaświadczenie od 1 endokrynologa na siofor 1000 a mimo że zmieniłam endo nie chce mi przepisać bo muszę dać zaświadczenie na siofor 1000 xr🙄 a wizyta dopiero w styczniu. I teraz pytanie czy jak wezme receptę od rodzinnego na siofor 1000 i będę brała jedna tabletkę na pół czyli rano 500 i wieczorem 500 to w przybliżeniu będzie to samo jakbym wzięła 1 tabl 1000 XR ??
Nie, te leki mają inny mechanizm działania.