reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
proszę napisz do kogoś co się dzieje, niech ktoś do Ciebie przyjedzie. Jak zemdlejesz i uderzysz w coś głową, to może się skończyć tragicznie
Nie zamierzam póki co wstawać z łóżka więc może nic się nie stanie... ostatnio takie akcje to miałam w ciąży a teraz nawet bez... masakra.

skąd wiesz, może Ci się właśnie cionsz zagnieżdża? ;>
Nie wiem czy kiedyś wspominałam ale moim pierwszym objawem który mnie skłonił do wykonania testu w ostatniej ciąży było omdlenie w kuchni podczas robienia obiadu. 😅 to była ciąża miesiąc przed powrotem do starań, seks 5 dni przed owulacją więc się nie spodziewałam. Następnego dnia rano beta była ok 500 więc nie to, że beta była ok 5 i były objawy. 😅
No a teraz to jedyne co mogą sugerować te objawy to jakąś chorobę 🤣

Nie wiem czy kiedyś wspominałam ale moim pierwszym objawem który mnie skłonił do wykonania testu w ostatniej ciąży było omdlenie w kuchni podczas robienia obiadu. 😅 to była ciąża miesiąc przed powrotem do starań, seks 5 dni przed owulacją więc się nie spodziewałam. Następnego dnia rano beta była ok 500 więc nie to, że beta była ok 5 i były objawy. 😅
No a teraz to jedyne co mogą sugerować te objawy to jakąś chorobę 🤣
a nie masz anemii jakiejś przypadkiem?

a nie masz anemii jakiejś przypadkiem?
Miałam ale aktualnie nie mam- badam poziom żelaza co 3 miesiące i uzupełniam na bieżąco bo kiedyś była tragedia przez to, że mam długie i obfite miesiączki. (Dosłownie krwotoki przez pierwsze dni) w październiku żelazo i hemoglobina w normie. 🙂

reklama
No nie wiem co ze sobą zrobić... Taki helikopter w głowie to ja miałam z 5 lat temu jak za dużo wypiłam na urodzinach. 🤷‍♀️
Może zmierzę cukier bo w sumie dzisiaj dużo jadłam i bardzo często. 🤔

Do góry