reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
i ciśnienie też zmierz jak masz czym
Ciśnienie to u mnie zawsze wyższe niż przeciętne bo mam nadciśnienie którego nie leczę bo się nie da- próbowałam wielu leków i się źle czuje z "niskim"- prawidłowym ciśnieniem. Puls to samo. 😅
Ale mierzyłam. Ciśnienie 145/100, puls 100 - to u mnie całkiem przyzwoite wyniki. Cukier też ok- 103. Jak na jedzenie ostatni raz godzinę temu- i wcześniej co godzinię- dwie to raczej dobry. 🤷‍♀️

Ciśnienie to u mnie zawsze wyższe niż przeciętne bo mam nadciśnienie którego nie leczę bo się nie da- próbowałam wielu leków i się źle czuje z "niskim"- prawidłowym ciśnieniem. Puls to samo. 😅
Ale mierzyłam. Ciśnienie 145/100, puls 100 - to u mnie całkiem przyzwoite wyniki. Cukier też ok- 103. Jak na jedzenie ostatni raz godzinę temu- i wcześniej co godzinię- dwie to raczej dobry. 🤷‍♀️
to faktycznie i ciśnienie, i cukier wyglądają spoko. Czujesz się trochę lepiej?

to faktycznie i ciśnienie, i cukier wyglądają spoko. Czujesz się trochę lepiej?
Dopóki leżałam było całkiem ok, jak wstałam do łazienki to kręciło mi się w głowie jeszcze no ale lepiej niż było ale do tego niedawno zaczął mnie boleć znowu brzuch jak na okres. Co za dziwny cykl...

Dopóki leżałam było całkiem ok, jak wstałam do łazienki to kręciło mi się w głowie jeszcze no ale lepiej niż było ale do tego niedawno zaczął mnie boleć znowu brzuch jak na okres. Co za dziwny cykl...