reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Jak mnie dziś ludzie wkurvviaja... Przysięgam że jak ktoś przenie to dziś będzie miał ciężki wieczór 😂😂😂😂
Mnie wqrwiają dziewczynki, które nie znają cyklu, nie wiedzą co i jak, ale jak wsadzić penisa do pochwy to już wiedzą.

No i jak już wsadzą, to potem dramatyzują, czy chwilę po okresie może im wyjść pozytywny test ciążowy 🙈.

Jak mnie brak takiej elementarnej wiedzy wkurza.

Ja znowu przyszłam narzekać. Jestem 6dpo, od rana bolał mnie żołądek a jak przestał to od tamtej pory jestem ciągle głodna nieważne ile zjem, po wstaniu leciała mi krew z nosa a do tego niedawno zasłabłam siedząc na łóżku! A teraz mam zawroty głowy... Jak ja przeżyje do okresu to będzie cud...

reklama
Ja znowu przyszłam narzekać. Jestem 6dpo, od rana bolał mnie żołądek a jak przestał to od tamtej pory jestem ciągle głodna nieważne ile zjem, po wstaniu leciała mi krew z nosa a do tego niedawno zasłabłam siedząc na łóżku! A teraz mam zawroty głowy... Jak ja przeżyje do okresu to będzie cud...
mam nadzieję, że nie jesteś sama w domu!

Do góry