pluto_nova
Moderator
nie, bo nie gadałam jeszcze z lekarzemA wiesz jak kiedy będziesz mogła wrócić do gry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, bo nie gadałam jeszcze z lekarzemA wiesz jak kiedy będziesz mogła wrócić do gry
Dzięki za odp.. wystarczy tak lub nie. Nic więcej nie oczekuje. Jestem na początku tej drogi i chciałam klarowną odpowiedź a nie niezbędne odpowiedzi. Dziękuję.
nie chciałaś niezbędnych odpowiedzi, więc ich nie dostałaś nie rozumiem problemuDzięki za odp.. wystarczy tak lub nie. Nic więcej nie oczekuje. Jestem na początku tej drogi i chciałam klarowną odpowiedź a nie niezbędne odpowiedzi. Dziękuję.
Super, że to dałaś.Widziałyście to Link do: TAK dla In vitro! In vitro to Ludzie! ?
Biedny Stary... xdJak mnie dziś ludzie wkurvviaja... Przysięgam że jak ktoś przenie to dziś będzie miał ciężki wieczór
Biedny Stary... xd
Mnie wqrwiają dziewczynki, które nie znają cyklu, nie wiedzą co i jak, ale jak wsadzić penisa do pochwy to już wiedzą.Jak mnie dziś ludzie wkurvviaja... Przysięgam że jak ktoś przenie to dziś będzie miał ciężki wieczór
mam nadzieję, że nie jesteś sama w domu!Ja znowu przyszłam narzekać. Jestem 6dpo, od rana bolał mnie żołądek a jak przestał to od tamtej pory jestem ciągle głodna nieważne ile zjem, po wstaniu leciała mi krew z nosa a do tego niedawno zasłabłam siedząc na łóżku! A teraz mam zawroty głowy... Jak ja przeżyje do okresu to będzie cud...