reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

Cześć i czołem!

Wpadam z idiotycznym pytaniem. Czy pik na testach jest stały? Nie wiem jak to ładnie ująć, żebyście zrozumiały. Chodzi mi o to, że w sierpniu robiłam testy owulacyjne jak bób przykazał i w sumie pik taki mega mocny miałam 2 dni. Zarówno we wtorek jak i w środę wychodziła mega mocna kreska, aż premom się nie mogło zdecydować, która mocniejsza i ... czy na tej podstawie mogę uznać, że mój pik jest mega długi? Czy to tak nie działa i w innym cyklu robiąc np. jeden test owu mogę go przegapić? :D

reklama
Cześć i czołem!

Wpadam z idiotycznym pytaniem. Czy pik na testach jest stały? Nie wiem jak to ładnie ująć, żebyście zrozumiały. Chodzi mi o to, że w sierpniu robiłam testy owulacyjne jak bób przykazał i w sumie pik taki mega mocny miałam 2 dni. Zarówno we wtorek jak i w środę wychodziła mega mocna kreska, aż premom się nie mogło zdecydować, która mocniejsza i ... czy na tej podstawie mogę uznać, że mój pik jest mega długi? Czy to tak nie działa i w innym cyklu robiąc np. jeden test owu mogę go przegapić? :D
U mnie testy owulacyjne raz wychodzą pozytywne tylko 12h, innym razem 2 dni więc to chyba zależy od cyklu.

Cześć i czołem!

Ja np w ubiegłym roku jak się udało to nawet nie wylapałam piku testami , zawsze trochę brakowało 🤷

Cześć i czołem!

miałam 2 czy 3 dni takie mocne owulaki, że premom przesuwał mi cały czas owulację 😂

Ja sobie leżę i odpoczywam, badania mi porobili, zabrali mi krew, zrobili usg, ekg, podpisałam papiery, wywiad z anestezjologiem przeprowadzony. Mogę jeść do 12 w nocy, a do 6 rano pić. Jutro do 7 rano mam być gotowa na odlot w super niebieskim wdzianku niczym smerf. Będę sobie smacznie spała gdy lekarze będą ciężko pracować 😂

reklama
Do góry