Brownie1992
Moderator
Oddam Ci swojego jednorożca z czołaNie mam pryszcza więc już wiem, że nic z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oddam Ci swojego jednorożca z czołaNie mam pryszcza więc już wiem, że nic z tego
poproszę, ale to przypadkiem nie będzie wtedy adoptowane dziecko? Skoro pryszcz adoptowany6Oddam Ci swojego jednorożca z czoła
Lepsze takie niż żadnepoproszę, ale to przypadkiem nie będzie wtedy adoptowane dziecko? Skoro pryszcz adoptowany6
Zaczęły mi wypadać jeszcze przed samą stymulacją, gdy przyjmowałam dużo estradiolu... i tak przez kolejne miesiące. Ale minęło samoistnie.Dziewczyny, czy Wam również podczas stymulacji garściami wypadają włosy? Jak sobie z tym radzicie?
Lepsze takie niż żadne
Czy ktoś ze mną owuluje? Czy tak sama leże jak pajac z nogami do góry
Witaminy D też nie chce a nawet nie wie że bierze ;-)No nie wiem, Stary nie chce adopcji. Jeszcze mi powie, że sama mam se wychowac
Witaminy D też nie chce a nawet nie wie że bierze ;-)
Eh zawsze pod górkęJa zostałam odesłana do domu i mam się wstawić jutro o 7:30, bo przywieźli pacjenta z wypadku i zajął mój blok operacyjny