Zazuu
Fanka BB :)
Nie leż za długo bo to nasienie stężeje i wypadnie z Ciebie takie odlane dildo
To działa w odwrotna stronę moja droga. Poza tym z 5 ml to byłoby dildo na miarę lalki Barbie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie leż za długo bo to nasienie stężeje i wypadnie z Ciebie takie odlane dildo
Wyobraziłam se te 5 ml w strzykawceTo działa w odwrotna stronę moja droga. Poza tym z 5 ml to byłoby dildo na miarę lalki Barbie
Przed inseminacją dostajesz w fiolce do potrzymaniaWyobraziłam se te 5 ml w strzykawce
Żeby chuchnąć na szczęście?Przed inseminacją dostajesz w fiolce do potrzymania
Sprawdzić czy to na pewno probówka z danymi męża i potwierdzić do protokołuŻeby chuchnąć na szczęście?
Sprawdzić czy to na pewno probówka z danymi męża i potwierdzić do protokołu
Ja pogłaskałam ;-)Ja bym dala buzi na drogę
Tak? Ale fajnie! Ja dostałam tylko termos Decathlonu...Przed inseminacją dostajesz w fiolce do potrzymania
Stymulacji clo? Nawet nie wiedziałam, że można się tego spodziewać, a to przede mną …Dziewczyny, czy Wam również podczas stymulacji garściami wypadają włosy? Jak sobie z tym radzicie?