pluto_nova
Moderator
spoko, jeden dzień w tą, czy w tą mi różnicy nie robiEh zawsze pod górkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spoko, jeden dzień w tą, czy w tą mi różnicy nie robiEh zawsze pod górkę
7:30 to trochę za wcześnie na picieJa zostałam odesłana do domu i mam się wstawić jutro o 7:30, bo przywieźli pacjenta z wypadku i zajął mój blok operacyjny
przynajmniej się nażrę w Mikołajki7:30 to trochę za wcześnie na picie
A tak na serio to kurdeeeeee, przykro mi! To jest najgorsze, ciężko przewidzieć takie sytuacje
a to w pełnej narkozie? (sorry, pewnie głupie pytanie)przynajmniej się nażrę w Mikołajki
chyba tak, bo kazano mi być na czczo i ściągnąć hybrydę z racica to w pełnej narkozie? (sorry, pewnie głupie pytanie)
to w sumie nic nie znaczy, jak byłam na miejscowym cięta, to mi też kazali nic nie żreć i był szybki bieg ojca do drogerii po zmywacz do paznokci.chyba tak, bo kazano mi być na czczo i ściągnąć hybrydę z racic
ja mam za sobą i jedno i drugie, więc mi to rybka, bo dobrze przechodzęto w sumie nic nie znaczy, jak byłam na miejscowym cięta, to mi też kazali nic nie żreć i był szybki bieg ojca do drogerii po zmywacz do paznokci.
Ale w sumie nie wiem co lepsze, w narkozie to sobie przynajmniej lulasz i nie słuchasz suchych żartów operatorów
Ale numer.. No to co, jeden dzień wolnego więcej, jakie plany na ten gratisowy dzień?Ja zostałam odesłana do domu i mam się wstawić jutro o 7:30, bo przywieźli pacjenta z wypadku i zajął mój blok operacyjny
żarcie!Ale numer.. No to co, jeden dzień wolnego więcej, jakie plany na ten gratisowy dzień?