Brownie1992
Moderator
Nie dramatyzuj tylko bierz się za trzonaBez godności i samotna. Tak skończyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dramatyzuj tylko bierz się za trzonaBez godności i samotna. Tak skończyłam
Nie dramatyzuj tylko bierz się za trzona
No raczej ja nad laptopem, a tysz bym se poleżalaMyślisz, że z nogami do góry leże dla przyjemności?
Przytulam Cię wirtualnieMogę trochę ponarzekać? Jestem dziś 4dpo i od wczoraj boli mnie brzuch dokładnie jak na okres... Nie wiem co się dzieje w tym cyklu... Znowu nic z tego nie będzie...
Możesz. Ale będę odganiać te myśli: a kysz, dopiero 4dpo to jeszcze hohoMogę trochę ponarzekać? Jestem dziś 4dpo i od wczoraj boli mnie brzuch dokładnie jak na okres... Nie wiem co się dzieje w tym cyklu... Znowu nic z tego nie będzie...
Ile tak leżysz?Myślisz, że z nogami do góry leże dla przyjemności?
Ile tak leżysz?
Ja czekam na ale cisza i jakby przestało się zanosić że będzieCzy ktoś ze mną owuluje? Czy tak sama leże jak pajac z nogami do góry
Nie leż za długo bo to nasienie stężeje i wypadnie z Ciebie takie odlane dildoAz zdrętwieje
Ale nie doszukujcie się w tym recepty na sukces. Leże tak bo po pierwsze chce mieć jakiekolwiek poczucie, że coś robię a po drugie mój Stary też chyba potrzebuje się upewnić, że nie tylko on robi to dziecko i każe mi tak leżeć to leże niech czuje ze jesteśmy w tym razem skoro widzę, że to dla niego ważne. Czy to coś daje? Nie sądzę. Czy zaszkodzi? Też nie sądzę chociaż wczoraj zmarzlam bo królewicz zabronił się ruszać a byl zbyt zmęczony żeby mnie przykryć