reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Ile tak leżysz?

Az zdrętwieje😂
Ale nie doszukujcie się w tym recepty na sukces. Leże tak bo po pierwsze chce mieć jakiekolwiek poczucie, że coś robię a po drugie mój Stary też chyba potrzebuje się upewnić, że nie tylko on robi to dziecko i każe mi tak leżeć 😂 to leże niech czuje ze jesteśmy w tym razem skoro widzę, że to dla niego ważne. Czy to coś daje? Nie sądzę. Czy zaszkodzi? Też nie sądzę chociaż wczoraj zmarzlam bo królewicz zabronił się ruszać a byl zbyt zmęczony żeby mnie przykryć 😂

reklama
Az zdrętwieje😂
Ale nie doszukujcie się w tym recepty na sukces. Leże tak bo po pierwsze chce mieć jakiekolwiek poczucie, że coś robię a po drugie mój Stary też chyba potrzebuje się upewnić, że nie tylko on robi to dziecko i każe mi tak leżeć 😂 to leże niech czuje ze jesteśmy w tym razem skoro widzę, że to dla niego ważne. Czy to coś daje? Nie sądzę. Czy zaszkodzi? Też nie sądzę chociaż wczoraj zmarzlam bo królewicz zabronił się ruszać a byl zbyt zmęczony żeby mnie przykryć 😂
Nie leż za długo bo to nasienie stężeje i wypadnie z Ciebie takie odlane dildo 😁🤡

Do góry