reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hej dziewczyny staramy się z mężem już 2 rok o 2 dziecko i nic dzisiaj odebrałam wyniki AMH czy może któraś wie czy one są dobre czy nie zbyt dobre lekarz dopiero w piątek wiek 28 lat.
To jest niska wartość jak na Twój wiek ale nie jest tragiczna. Na pewno warto ją teraz skonsultować z lekarzem i dłużej nie czekać.

reklama
Dziewczyny czy miała któraś z was robione badanie drożności w gabinecie u ginekologa? W piątek mam mieć takie badanie i zastanawiam się jak to wygląda czy jest to bezpieczne i czy bolesne bo w internecie różne informacje 😗

Dziewczyny czy miała któraś z was robione badanie drożności w gabinecie u ginekologa? W piątek mam mieć takie badanie i zastanawiam się jak to wygląda czy jest to bezpieczne i czy bolesne bo w internecie różne informacje 😗
Ja miałam robione w klinice leczenia niepłodności. Robił mi nomalnie mój ginekolog. Badanie metodą sono-hsg. Nie bolało prawie nic, jajowody miałam drożne. Bezpieczne jest, a czy bolsense to już sprawa indywidualna. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, daj znać

Mialam drożność w gabinecie na fotelu ginekologicznym.
15 min, mnie nie bolało bardzo - tylko trochę jak pianka przechodziła. Jajowody byly drożne. Jest bezpieczne, ale możesz plamić kilka dni po - to normalne.

Ja miałam sono hsg robione przez moją gin w klinice. Szybka akcja - 5 minut i po robocie. Z tym, że mnie bolało. Jajowody wyszły drożne.

Ja miałam. Mnie nic nie bolalo. Jest bezpieczne i szybkie. Ale słyszałam że czasem boli jak jest jakaś niedrożność - czy to prawda nie wiem.

reklama
Do góry